Ex -Yu

Otac jednog od ubijenih u Splitu razbijao kafić nakon masakra

Otac jednog od ubijenih u Splitu razbijao kafić nakon masakra
Foto: Ilustracija | Otac jednog od ubijenih u Splitu razbijao kafić nakon masakra

SPLIT - Policija je imala pune ruke posla i satima nakon krvavog pohoda Filipa Zavadlava (25) koji je juče popodne u centru Splita ubio troje ljudi. Otac jednog od ubijenih, Marina Bobana, navodno je porazbijao inventar jednog kafića i izbacio goste iz njega, nakon što je saznao da mu je sin mrtav.

Policajci su u kratkom roku došli do lokala, uhapsili njega i još jednog muškaraca uz sredstva prisile, pošto su se opirali hapšenju. U lisicama su obojica odvedena u prostorije Druge policijske stanice, gdje su zadržani do jutra, piše Slobodna Dalmacija.

Kako navode,  muškarac (50) i njegov prijatelj (39) su još prije ponoći izazivali nered po kafiću u Dubrovačkoj ulici, obojica vidno pijani. 

Situacija je eskalirala kada su konobara gađali čašama i flašama s čime nisu prestajali te je mladić pobjegao u skladište. Dvojica su i dalje prevrtali stolice i stolove te nastavili razbijati kafić i iz njega potjerali goste. U stanici su zadržani dok se nisu otrijeznili, a obojica će biti prekršajno prijavljeni za remećenje javnog reda i mira, piše Slobodna Dalmacija.

Povezane vijesti

Dvije osobe ubijene, jedna ranjena u Splitu

Trostruko ubistvo u Splitu, osumnjičeni uhapšen

Opsadno stanje u Splitu, uhapšen muškarac osumnjičen za dvostruko ubistvo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije