Marija se polila benzinom i ZAPALILA, spasao je unuk: Iza DRAME kod Titela se krije ŠOKANTNA istina

Novosti Online / B. G. - Lj. P.

12. 01. 2020. u 12:22

U subotu uveče Marija B. (63) iz Žablja se polila benzinom i zapalila

Марија се полила бензином и ЗАПАЛИЛА, спасао је унук: Иза ДРАМЕ код Титела се крије ШОКАНТНА истина

Ilustracija Foto: B.Subašić

MEŠTANKA Žablja Marija B. (63) pokušala je da se ubije u subotu kasno uveče u dvorištu porodične kuće. Ona se oko pola časa pre ponoći u Šajkaškoj ulici 71 u Žablju polila benzinom i zapalila. Srećom, to je video unuk, koji je munjevito reagovao. Baku je polivao vodom i tako uspeo da ugasi plamen koji joj je zahvatio delove odeće i tela. Nesrećna žena je potom kolima Hitne pomoći prevezena u Klinički centar Vojvodine. Razlog zbog čega se nesrećna žena odlučila na ovakav čin zasad nije poznat. Prema nezvaničnim izvorima bliskim porodici, imala je problema sa suprugom. Zbog nasilja u porodici joj je pre izvesnog vremena zabranjen prilazak suprugu.


Pročitajte još: Užas u centru Novog Pazara: Pronađeno telo 41-godišnjeg muškarca

Marija B. je u subotu 11. januara oko ponoći došla u dvorište porodične kuće, polila se benzinom i zapalila, a kada su počeli da gore delovi odeće i tela, unuk je kofama vode uspeo da ugasi plamen i da pozove službu Hitne pomoći.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Д. З.

12.01.2020. 17:09

@Djordje - Онда се запалила можда из покајања, па би требало супруг да јој опрости ако га није баш претерано малтретиралаа.

петар

12.01.2020. 22:56

@Djordje - Па то није никакво чудо. Огроман број мужева трпи психичко и физичко малтретирање "нежнијег" пола. О томе се за сада углавном ћути

neko

13.01.2020. 11:52

@Djordje - Svi muzevi trpe nasilje u porodici,cim zena moze da odlucuje da li ce potomstvo ziveti a otac ne u startu cak i kada spava je maltretiran,da ne govorimo zivot u uceni od strane raznoraznih zakona.

Kostadin

13.01.2020. 06:00

Priča se zove scenario. Prvo se oderi imovina- nekretnina koja se otima. Zatim se svima servira priča o maltretiranju (komšije, prodavnica i rođaci). Zatim se izazove konfliktna situacija sa upotrebom nasilja i na kraju se izaziva završni planirani konflikt posle čega u igru ulaze nestručni socijalni radnici i ostalo ide po redu.