Milan: Kaldara zvanično u Atalanti, Begović na pregledima, Čalhanoglu na meti Arsenala

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.01.20. | 11:29

Burno među Rosonerima

Zanimljivo je ovog jutra u Milanu. Ima dolazaka, ali i odlazaka. Pa krenimo redom. Matija Kaldara je novi igrač Atalante i to je tim iz Bergama zvanično objavio. Prema svim dosadašnjim najavama, biće to besplatna pozajmica od 18 meseci, uz opciju kupovine na 15.000.000 evra, dok će Milanu ići procenti od naredne prodaje.

Atalanta je zvanično predstavila Kaldaru kao novo pojačanje svoje ekipe i to nazvala "povratkom kući" i ne kriju u Atalanti oduševljenje što se Kaldara vratio u tim sa severa Italije.

Izabrane vesti

Tu se ne završava priča oko Milana. Rosoneri bi mogli da ostanu ove zime i bez Hakana Čalhanoglua. Arsenal je zainteresovan za ovog igrača. Mediji sa Ostrva pišu da je Arteta rešio da doda dodatnu "dubinu" svom timu i da je Čalhanoglua predstavio kao metu. Pominje se pozajmica kao mogućnost, samo da vidimo hoće li Milan to prihvatiti.

Podsetimo, i Vučica želi Hakana Čalhanoglua i vrlo je ozbilljna. Tutosposrt navodi da Milan za svog igrača traži između 15.000.000 i 18.000.000 evra, pa bi pregovori mogli da se inteziviraju u narednim danima. Čalhanoglu je ove sezone odigrao 18 mečeva u Seriji A, dao je dva gola i imao je jednu asistenciju.

Turčin je stigao u Milan iz Leverkuzena 2017. godine za 24.000.000 evra.

Ne radi se samo o odlascima, već Milan radi i na dovođenju igrača. Tačnije - golmana. Asmir Begović je na medicinskim pregledima ovog jutra i doći će na pozajmicu iz Bornmuta. On je bio na pozajmici u Karabagu, a sada će doći na šest meseci u Milan.

Ovaj 32-godišnji golman je pod ugovorom sa Bornmutom do juna 2021. godine i praktično je celu karijeru proveo na Ostrvu. Od 2015. do 2017. je bio član Čelsija.

FOTO: Tviter Atalanta


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara