Moda Venčanja

Danijela Božić, više od venčanica za snažne i nežne, hrabre i smerne žene

Modna dizajnerka Danijela Božić iz godine u godinu postavlja jasan put u modi. Ženstvenost, prefinjenost, sofisticiranost, elegancija, su ono sto predstavlja. Iz porodičnog biznisa preko dve decenije Danijela nastavlja sa svojim potpisom i pečatom, vizijom i kvalitetom prepoznatim širom sveta. Danijela je već našim čitateljkama objašnjavala kako odabrati venčanicu, a sada nam govori koji će trendovi biti aktuelni.

– U samim počecima bavljenja modom, moram priznati da venčanice nisu bile u fokusu niti mi je bilo inspirativnosamo razmišljanje na temu venčanja ali čovek se menja, raste i normalno je da nisam ista sada i pre 10 godina i da sam inspirisana za stvaranje novim momentima koji me vode kroz život. To je čak neophodno za nas kreativce , da ispitujemo granice i da iste pomeramo kaže Danijela.

Pre nekoliko godina, razmišljajući o venčanici kao haljini u drugačijoj formi, odelu ili kombinezonu, počela je da se razvija ideja kako bi mogla jos da izgleda ta bela, odvažna, elegantna, sofisticirana stvar za najlepši i nekom najznačajniji dan u životu.

– Od tada, a kako su najavljivali veoma značajni i uticajni modni svetski mediji, (Fashion|One Tv , Fashion TV) moja kolekcija venčanica bila je propraćena naslovima “Danijela Božić je promenila izgled venčanice” i “Nešto  više od bele haljine sa Danijelom Božić” što me je inspirisalo za dalje stvaranje upravo ovakvih kolekcija – kaže ona.

Dugogodišnji rad sa klijentkinjama za koje su rađene haljine po meri (custom made), razvile su još mnoge ideje i inspirisale me da radim i za one snažne i nežne, hrabre i smerne žene. Iskustvo je dragoceno u svemu za dalji razvoj i pokretač je večito novih ideja. Biti drugačiji jeste zahtevno ali je upečatljivije.

Inspirisana ženom u njenom najnežnijem i najženstvenijem izdanju, ispunjena emocijama ljubavi, lepote, nežnosti, moja vizija oslikava se u novoj kolekciji venčanica za proleće/leto 2020. godine, koja je premijerno predstavljena na 10. jubilarnom  Belgrade Wedding Show, u hotelu Hilton.

Kolekcija je izrađena od finih i lepršavih materijala, satena, svile, čipke sa dodacima kristalnih perlica kao i pliša i finog veštačkog krzna u formi pelerine. Akcenat je na ženskim ramenima koja su istaknuta da suptilno zavode.

Kako to izgleda, pogledajte u videu ispod.

Fotografije: Miloš Delić
Video: Velimir Mutuc
Model: glumica  Iva Štrljić
Fascinatori: Dragan Smiljanic
Dekorater: Flamboyant. fdae
Lokacija: Hilton hotel Beograd

Kako bez greške odabrati idealnu venčanicu prema obliku tela

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

845 Shares
845 Shares
Share via
Copy link