Novi Sad nudi placeve na javno nadmetanje

Grad Novi Sad ponudio je na prodaju tri placa čija je ukupna površina preko 5.000 kvadratnih metara, a ukupna početna cena je veća od 36 miliona dinara, objavljeno je danas.
Novi Sad nudi placeve na javno nadmetanje
Foto: 021.rs
Gradsko građevinsko zemljište za izgradnju objekata za centralne funkcije u okviru poslovanja na ulaznom pravcu sa Rumenačkog puta, od 4.2 hiljade kvadratnih metara, ponuđeno je početnoj ceni od 30,2 miliona dinara.
 
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada ponudila je i placeve za porodično stanovanje, u Dubrovačkoj ulici od 270 metara kvadratnih i u ulici Miloša Crnjanskog u Rumenci od 586 kvadratnih metara, a početna cena su im 4,7 miliona dinara odnosno 1,7 miliona dinara.
 
Javna nadmetanja za sva tri ponuđena gradska građevinska zemljišta u javnoj svojini Grada Novog Sada zakazana su za 13. februar.
  • Dr Vucelja

    13.01.2020 12:59
    Pa da
    Kupice onaj ko ima novaca da kupi nece kupiti neko ko nema novaca.Sad imena i prezimena nisam ni rekao da znam jer neznam.Mozda cete vi Smiljana da se nadmecete pa vas zanima ko je jos zainteresovan.Ja nisam,jer nemam novca za javno nadmetanje bilo bi glupo da konkurisem.
  • Smiljana

    12.01.2020 19:08
    @Dr Vucelja
    Molim imena i prezimena.
  • Koja

    12.01.2020 18:03
    Skupo
    Ovi koji komentarišu da je prodaja unapred nameštena, molim da objasne ove cene (50-60 EUR/m2). Meni to ne izgleda jeftino , s obzirom da je Rumenka u pitanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti