Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
"SVAKI FEBRUAR BOLI, PODSEĆA, RAZARA" Neizmerna tuga oca čijeg sina nema SKORO TRI GODINE

"SVAKI FEBRUAR BOLI, PODSEĆA, RAZARA" Neizmerna tuga oca čijeg sina nema SKORO TRI GODINE

Uskoro će se navršiti tri godine otkako porodica Kozlić iz Nemile kod Zenice ne zna gde se nalazi njihov sin Amar koji je, upravljajući očevim automobilom, sleteo u reku Lašvu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
amar kozlic nesreca zenica reka lasva Foto: Faktor.ba/arhiva / RAS Srbija
amar kozlic nesreca zenica reka lasva

Tela njegovih prijatelja su izvučena, međutim, Amaru od 4. februara 2017. godine ni traga.

Otac Alija Kozlić, u emotivnoj ispovesti za Avaz, govorio je o sudbini koja je zadesila njega i njegovu porodicu, a koju, kaže, ne bi poželeo nikome.

– Približavaju se tri godine. Tri godine nade, neizvesnosti, odlaska na spavanje sa samo jednom želju, saznati gde je moj sin. Dan i noć me proganja to pitanje. Nažalost, još to nisam doživeo. Iz meseca u mesec sve je gore i gore, verujte – govori on.

Pročitajte još

Iako su prošle skoro tri godine, Kozlići nisu izgubili nadu. Umreće, ali nada da će čuti neku vest za Amara nikada neće prestati.

- Imamo nadu, to je neupitno. Teško je reći šta je to konkretno, ali kada bismo našli bilo šta, makar neki trag, bili bismo presrećni. Ipak, to bi nam dalo kakav-takav smiraj – priča uzdišući Alija.

Ističe da u proteklom period nisu dobijali nove informacije, a na pitanje nada li se da je njegov sin živ ili je ipak, nažalost, i on stradao u nesreći, neutešni otac nije mogao dati odgovor.

– To samo dragi Bog zna, to su stvari koje čovek ne može svariti. Bojite se pomisliti. Znam samo da bih zaustavio vreme, da februar ne dođe. Odbolujemo svaki februar, posebno taj kobni dan. Podseća, boli, razara – zaključuje Kozlić.

Podsećamo, tragedija se dogodila kada je kada je Amar Kozlić, upravljajući očevim automobilom, doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj su stradali njegovi prijatelji Huso Delić i Almen Begović.

Nakon večernjeg provoda mladići su se iz Viteza vraćali kući za Zenicu kada je "audi" završio u reci Lašvi. Tela njegovih prijatelja su pronađena u automobilu, dok telo Amara, za kojeg se pretpostavlja da je takođe završilo u reci, nikada nije pronađeno.