Verder krenuo u lov na krupne zverke

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.20. | 11:45

Timu iz Bremena predstoji teška borba za opstanak na proleće i želi da se ozbiljno pojača...

Verder panično traži pojačanja za drugi deo sezone. Tim iz Bremena iza sebe ima užasnu polusezonu, nalazi se na 17. mestu i preti mu ispadanja iz Bundeslige prvi put posle 40 godina. Na Vezeru žele po svaku cenu da spreče takav scenario, pa su krenuli u lov na "krupne zverke".

Ljudi iz uprave nemačkog kluba stupili su kontakt sa Interom i raspitivali se o mogućnosti da pozajme Valentina Lazara (23), doskorašnjeg fudbalera Herte. Austrijanac nije standardan u Milanu, počeo je samo tri utakmice u prvom delu sezone, međutim male su šanse da se Antonio Konte odrekne igrača koji je letos plaćen čak 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

Lazarov stav nije poznat...

Verder bi rado u nemački fudbal vratio i Amina Junesa (26) koji od odlaska iz Ajaksa ne može da se sastavi. Bivši reprezentativac Nemačke odigrao je ove sezone samo sto i kusur minuta u dresu Napolija i nalazi se bukvalno u trećem planu. Bremen bi mogao da bude izlaz za ovog momka, a ni Napolitanci verovatno ne bi imali ništa protiv da se reše igrača kog su 2018. doveli bez obeštećenja. Ne navodi se da li bi u pitanju bila pozajmica ili otkup ugovora.

Treće ime s kojim mediji danas povezuju Verder takođe je povremeni reprezentativac Nemačke - Kevin Fogt. Iskusni štoper bio bi ozbiljno pojačanje za najlošiju odbranu Bundeslige (41 primljen gol na 17 utakmica), ali pitanje je da li bi Hofenhajm bio rad da pusti svog kapitena. Čak i ako bi želeo, Verder bi verovatno morao da izdvoji najmanje 10.000.000 evra...

Foto: Reuters 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara