NAJAVA DANA (subota 11. januar): Počinjemo na Selherst parku, a završavamo u Hjustonu

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.01.20. | 08:51

Pogledajte šta nas danas očekuje od najvažnijih sportskih događaja...

KRISTAL PALAS - ARSENAL, 13.30
(fudbal, Engleska 1)

Roj Hodžson ima veliki broja kažnjenih i povređenih igrača, među kojima je i Luka Milivojević te je u ozbiljnim kadrovskim problemima. Inače, Kristal Palas je postigao najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest odmeravanja sa ovim, gradskim rivalom u svim takmičenjima. Te i ne čudi što je na tim mečevima palo 3+ golova.

Izabrane vesti

TOTENHEM - LIVERPUL, 18.30
(fudbal, Engleska 1)

Liverpul je trenutno bez sumnje najbolji tim Engleske. Crveni su, naime, 37 meržčeva bez poraza u Premijer ligi, takođe u poslednjih sedam kola su vodili na poluvremneu i slavili na kraju, a u poslednjih pet nisu primili niti jedan pogodak!

HAL - FULAM, 16.00
(fudbal, Engleska 2)

Na osam od poslednjih 10 utakmica Hala u Čempionšipu, kao i na sedam od osam Fulama u svim takmičenjima palo je 3+ golova. Hal je težak domaćin za Fulam koji nije slavio na tom gostovanju na poslednjih pet utakmica u ovom takmičenju.

LACIO - NAPOLI, 18.00
(fudbal, Italija 1)

Lacio je u seriji od devet trijumfa u Seriji A, a u poslednjih 12 kola postigao je najmanje po dva pogotka. Napoli je, pak u seriji od pet pobeda nad Laciom u svim takmičenjima, ali je zato bez pobede na devet mečeva u poslednjih 10 rundi.

INTER - ATLANTA, 20.45
(fudbal, Italija 1)

Na 11 od poslednjih 13 utakmica Intera u Seriji A, ali i na poslednjih šest Atlante palo je 3+ golova. Tim iz Milana je inače bez poraza u poslednjih 11 kola italijanskog šampionata, a na devet od tih 11 je postigao najmanje po dva gola.

BORDO - LION, 17.30
(fudbal, Francuska 1)

Na šest od poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima na kojima je Bordo bio domaćin Olimpiku iz Liona palo je tri i više pogodaka. Bordo je inače u seriji od tri poraza u Ligi.

SETUBAL - SPORTING, 21.30
(fudbal, Portugal 1)

Na poslednjih osam utakmica u Primeiri na kojima je Setubal bio domaćin došlo je 0-2 gola, a na sedam od tih osam je uspeo da sačuva mrežu. Vitorija je kao domaćin Sportingu na poslednja tri odmeravanja u svim takmičenjima odigrala nerešeno.

KRKA - BUDUĆNOST, 17.00
(košarka, ABA 1)

Podgoričani su veliki favoriti na gostovanju u hali Leon Štukelj, ali treba znati da im nikada nije bilo lako na obalama lepe reke Krke i da su mečevi uglavnom bili veoma uzbudljivi. Naime, od 11 bitki koje su tamo vođene domaći su čak šest puta slavili.

PARTIZAN - C. OLIMPIJA, 19.00
(košarka, ABA 1)

Iako je 15. od 22 regularna kola Jadranske lige, meč je izuzetno važan za oba tima pošto i Beograđani i Ljubljančani žele da zadrže mesto u Top 4 koje vodi u plej-of.  Crno-beli su u odličnoj formi, što su dokazali i u Evrokupu, a  dodatnu snagu će im pružati publika u Štark areni.

HJUSTON - MINESOTA, 23.00
(košarka, NBA)

Hjuston se vratio sa gostovanja bivšem Rasovom klubu, Oklahomi sa porazom i sada pred domaćim navijačima sigurno želi da pokaže da je šampionski kalibar. Veliki favoriti su Rakete, a što se tiče koševa očekujemo ih mnogo, mnogo. Jer ne samo da je Hjuston prvi po prosečnom broju postignutih poena, nego su i Ti Vulfsi 11. u ligi po tom parametru.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara