Najnovije vesti
Sudbine
umrla neda arneric neda arneric vesti neda arneric suprug

"NE OSEĆAM SE POBEDNIKOM, NISAM ISTRČALA ŽIVOTNU TRKU" Preminula Neda Arnerić u najtežim trenucima govorila o životnom cilju koji nije stigla da ispuni

Preminula glumica Neda Arnerić izgubila je svog voljenog partnera doktora Milorada Mešterovića sredinom decembra o čemu se poverila samo najbližem krugu pirjatelja.

neda arnerić Foto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
neda arnerić
Neda Arnerić
Foto: Slobodan Pikula / RAS Srbija
Neda Arnerić

Milorad je izgubio dugu borbu a teškom bolešću ali Neda o tome nije imala snage da govori.

- Istina je - samo je kratko glumica rekla za “Blic”.

- Tuga koju osećam je neopisiva - rekla je glumica za hrvatske medije.

Pročitajte još

A u martu prošle godine pred kamerama jedne televizije nije mogla da suzdrži suze te je otkrila da je muči bolest, mada tada nije precizirala šta je tačno u pitanju.

- Desile su se neke stvari oko mene na koje ja ne mogu da utičem i onda je to teško za podneti - to su bolesti. Ljudi, cenite dok ste zdravi i nemojte da izvodite i pravite od nepotrebnih stvari problem. Problem je jedino kad se izgubi zdravlje - naglasila je Neda u emisiji “Exkluziv” na Prvoj televiziji.

Neda Arnerić
Foto: D. Briza / RAS Srbija
Neda Arnerić

Nekoliko meseci kasnije preminuo je njen suprug.

Neda Arnerić je 2018. na Festu primila nagradu. Na ovom FESTU, nekoliko dana pred smrt se nije pojavila.

Pročitajte još

Primajući nagradu Beogradski pobednik za životno delo i doprinos u kinematografiji, naša velika glumica Neda Arnerić je rekla da se nada velikim ulogama.

- Ne osećam sa baš pobednikom jer ja svoju životnu i profesionalnu trku još nisam istrčala, ali hvala onima koji misle da jesam. U svakom slučaju, u nečemu sam pobedila jer trajem kao glumica 50 godina, a imam samo malo više. Bilo je uspona, bilo je padova i ovog i onog, ali bez vas, draga publiko, ne bih mogla da trčim. Hvala vam na divnom priznanju, i nadam se da ću još živeti i trčati.