Nova vest
Fudbal

Petak, 10.01.2020.

17:31

Murinjo žali zbog povrede Kejna

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo rekao je da ekipa bez napadača Harija Kejna ne može da igra kako uvek igra i dodao da nijedan igrač ne može da ga zameni

Izvor: SN

Autor: SN

Murinjo žali zbog povrede Kejna
Photo by Michael Steele/Getty Images

Kejn je pokidao tetivu 1. januara u utakmici protiv Sautemptona u Premijer ligi, biće podvrgnut operaciji, a trenizima će se vratiti u aprilu.

"Ako previše pričam o Hariju, postanem pomalo depresivan, a onda ćete da kažete da sam očajan. Bolje je da pričamo o stvarima koje mogu da me nasmeju", rekao je Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Kejn je ove sezone igrao dobro, postigao je 27 golova za klub i reprezentaciju Engleske, čiji je kapiten.

"Znate da bez Harija u timu ne možemo da igramo onako kako normalno igramo", rekao je Murinjo.

Totenhem će u subotu dočekati vodeći Liverpul u Premijer ligi.

Fudbaler Deni Rouz se vratio treninzima, a golman Ugo Ljoris lakšim treninzima, otkako je slomio lakat u oktobru. Neizvesno je da li će Kristijan Eriksen ostati u klubu, pošto mu ugovor ističe na kraju sezone.

"Ako vlasnik dođe sa rešenjem kako da se suočimo sa teškim mesecima koji su pred nama, dobrodošao je. Ako ne, sačekaćemo leto za narednu evoluciju tima. Januarski prelazni rok je čudan. To je prelazni rok mogućnosti. Kada se ukaže prilika možeš da je iskoristiš", naveo je Murinjo.

Totenhem je trenutno šesti na tabeli sa 30 bodova, a prvoplasirani Liverpul ima 58 i utakmicu manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve