Mančester na nogama: Fernandeš blizu Junajteda, pregovori na Old Trafordu

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 18:59

Direktor i predsednik Sportinga na sastanku s čelnicima Crvenih đavola

Zdravstveni problemi koji neprestano muče Pola Pogbu, uz duže odsustvo Skota Mektominija zbog povrede kolena primorali su upravu Mančester junajteda da po hitnom postupku pojačaju vezni red već ove zime, a kako stvari stoje izgleda da će Ed Vudvord i njegovi saradnici potrošiti baš ozbiljan novac za toliko čekano pojačanje, pošto je na pragu potpisa kapiten Sportinga Bruno Fernandeš!

Grunula je jako bomba u Portugaliji, pošto je Fernandeš izgleda najbliži da postane novi igrač Junajteda. Iako su se pominjali mnogi, između ostalih Toni Kros i Kristijan Eriksen, portugalski reprezentativac je ponovo tamo gde je bio pre samo šest meseci – na pragu Old Traforda.

Izabrane vesti

Kako se može čuti, sportski direktor i predsednik Sportinga Ugo Vijana i Frederiko Varandas trenutno se nalaze u prostorijama Mančester junajteda gde sa kolegama iz sportskog sektora pregovaraju o transferu već u januaru! Vijana i Varandas su u Mančester pozvani upravo od čelnika Junajteda, pošto su pokazali veliko interesovanje za kapitena Lavova.

Iako je interesovanje jako, to ne znači da će posao biti “mačji kašalj“. Naime, Frederiko Varandas je odmah na startu razgovora poručio da neće pristati na prodaju za cenu manju od 70.000.000 evra. Fernandeš se i prošlog leta našao na dnevnom redu mnogih klubova, između ostalog i Junajteda, ali nije bilo onih dovoljno zainteresovanih da isplate istu sumu novca. Junajted je hteo, čak su se na društvenim mrežama pojavili snimci pred s utakmice protiv Valensije u kojem Bruno plače i praktično se oprašta od saigrača, ali na kraju nije bilo ništa. Totenhem je čak bio jako blizu, a i sada u januaru su se pojavile spekulacije o mogućem interesovanju, ali pošto je letos izbor pao na Ndombelea, sada se nema para za Fernandeša što je potvrdio i Žoze Murinjo...

Bruno Fernandeš i ove sezone blista u dresu Sportinga. Na 24 utakmice Fernandeš je skupio po 13 golova i asistencija, a kako je krajem novembra produžio ugovor do juna 2023. godine, cena nikako i ne može da padne...

Da li je sada konačno vreme za Fernandeša i Junajted?

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara