Najnovije vesti
Zabava
"MARIJA MANIPULIŠE MILJANOM" Progovorila Zolina majka i oplela po priji

"MARIJA MANIPULIŠE MILJANOM" Progovorila Zolina majka i oplela po priji

Majka di-džeja Bosa kaže da ne krivi nesuđenu snajku jer joj tuče sina u “Zadruzi” zato što misli da je sve to maslo njene majke.

Miljana i Zola Foto: screenshot
Miljana i Zola
Miljana Kulić Marija Kulić
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Miljana Kulić Marija Kulić

Dok se u “Zadruzi” danima vodi verbalna i fizička borba između ljubavnika Miljane Kulić i Zole, njegova majka ima svoju stranu viđenja na čitavu situaciju. Ona misli da je Marija kriva za sve što se događa između njenog sina i snajke, pa je oplela po priji.

- Potresa me kao majku, zgrozila sam se. Miljana je loša po okolinu, a ne po njega, ali takve osobe, nažalost, prolaze u rijalitiju - kaže Bosa i dodaje:

- Marija manipuliše Miljanom jer joj služi da joj donosi pare, a novac joj može doneti samo putem rijalitija i nikako drugačije. Ona u ni u jednoj firmi ne bi mogla da radi.

Zolina majke je uverena da njen sin iskreno voli Miljanu, kao i ona njega.

- Miljana voli Zolu, ali to je bolesna ljubav. Međutim, Marija ponižava svoje dete, ona smatra da je Miljanu niko ne može da voli. Zato priča da Lazar glumi. Marija smatra ako je ona gleda kroz pare, da je svako gleda tako. A na kraju zbog toga Miljana će ostati sama u životu. Videćete to - kaže Čolićeva i dodaje:

Pročitajte još

- Miljana je drugačija kada nije u prisustvu roditelja. Kada je dolazila kod nas, nikoga nije napadala ni fizički, ni psihički, niti vređala. Nemam ništa protiv Miljane. Ja sam nju dočekala ovde raširenih ruku. Kako sam se ponašala prema Lazaru, tako sam i prema njoj. Protiv tog deteta nemam ništa. Meni je nje žao. Zato što je ona žrtva roditelja. Oni su nju ubili u pojam. Znam hiljadu priča koje je Miljana pričala od detinjstva koje nisu izašle u javnosti, ali ja to neću govoriti. Svi znaju ko su Marija i Siniša Kulić i kako se u toj kući živi. Nije jednom izašlo u medijima, već više puta, prijavila je i sama Miljana nasilje - kaže Bosa.

Da nije abortirala, sve bi bilo drugačije

Zolina majka i dalje žali što je Miljana abortirala:

- Nikada se neću svom detetu mešati u ljubav. Zna šta radi. Ima 26 godina. Meni bi bila grehota od Boga ako se oni vole da ja to razdvajam. Ja i dalje mislim da bi oni opstali da je bilo kako je na početku bio dogovor da imaju bebu i da dođu da žive kod nas.