Najnovije vesti
Zabava
Ana Bekuta preživela užas, jaukala od bolova, Mrka sve vreme uz nju

Ana Bekuta preživela užas, jaukala od bolova, Mrka sve vreme uz nju

Ana Bekuta nedavno je doživela nezgodu i to pred sam početak drugog koncerta u centru "Sava".

Ana Bekuta je neposredno pred dolazak u dvoranu pala i iščašila skočni zglob. Uprkos tome što je trpela nesnosne bolove, ona je smogla snage da stane pred publiku i održi koncert, prenosi "Kurir".

- Ni ona sama ne zna kako se to dogodilo. Žurila je na sve strane, bila je pod blagom tenzijom i strepela hoće li sve biti u redu oko organizacije koncerta. Iako ima potpuno poverenje u svoje saradnike, kod Ane uvek postoji mala doza brige, treme i straha. U jednom trenutku, dok se sređivala, nekako se saplela i povredila. Samo je zajaukala i nije mogla da ustane. Nekoliko minuta se držala za zglob jer nije mogla da ga pomeri, a potom je prebledela u licu i osetila mučninu. Samo je prokomentarisala: "Jao, kako ću sad! Pa imam koncert!" - kaže izvor i nastavlja:

Pročitajte još

- Popila je dva analgetika da ublaži bol i stavila ledenu oblogu na zglob. Nije bilo mesta ni pomišljanju da odustane od nastupa i razočara publiku. Izašla je na binu i tokom koncerta vodila računa da se ne oslanja na tu nogu. Jedva je izdržala, još u štiklama - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da su prave muke krenule tek kad je adrenalin popustio.

- Još jači bolovi krenuli su uveče, nakon što se sve završilo, a ona stigla kući, ali Ana je odlučila da o svemu ćuti. Za njenu povredu znao je samo Mrka i pevačicini saradnici koji su se zatekli na mestu prilikom njenog pada. Nije želela da joj ništa poremeti sreću zbog koncerta, a to ni publika nije osetila jer je ostala profesionalna i maestralna do kraja - završava izvor.