Partizan još u igri? Rajković prošao lekarske u Peruđi, ali nije potpisao ugovor

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 09:22

I dalje se nećka

Sapunica oko Slobodana Rajkovića se nastavlja. Još nije potpisao! Tako pišu italijanski mediji…

Iskusni štoper je poslednja dva meseca trenirao sa Partizanom čiju ponudu je imao od letos, ali je tada nije prihvatio. Partizan ga je ubeđivao i ove zime, ali je isto radila i Peruđa koja nastupa u Seriji B. Nedeljama je vladala neizvesnost za koga će potpisati Rajković. U Partizanu su sa nestrpljenjem čekali njegov odgovor, Peruđa mu je dala ultimatum do prekjuče da preseče.

Izabrane vesti

I juče je presekao. Italijani su javili da se odlučio za povratak na Apenine i potpis za Peruđu. Juče je doputovao, posetio klub, uspešno obavio lekarske preglede i kada je trebalo da potpiše ugovor na dve i po godine koji mu je bio ponuđen, zatražio je još vremena da razmisli?!

Lokalni mediji su začuđeni i tvrde da Rajković okleva zbog ponude drugog kluba. Zatražio je vremena do danas da donese konačnu odluku i potpiše ugovor.

To bi moglo da znači da se Partizan vratio u igru i da je uprava crno-belih konačno spremna da zavuče ruku u džep zbog Rajkovića. Iskusni štoper je na početku pregovora tražio zaradu od 600.000 evra po sezoni, ali je ubrzo spustio zahteve na 500.000 godišnje. Partizan je nudio “samo” 300.000 evra i to je glavni razlog zbog kojeg Rajković nije potpisao ugovor jer mu je Peruđa ponudila bolje finansijske ulove.

Ipak, oklevanje da stavi paraf na vernost italijanskom durgoligašu navodi na zaključak da se Partizan opet ubacio u igru i da pokušava da preokrene situaciju u svoju korist. Lokalni mediji u Peruđi pišu da je sve moguće u njihovom klubu dok se ugovor i zvanično ne potpiše. Kao što je to bilo prošle nedelje kada se birao trener. Smenjenog Masima Oda je trebalo da zameni Stefano Kolantuono koji je došao u grad na potpis ugovora, dogovorio se i samo se čekala promocija. Na kraju je za novog trenera umesto njega promovisan Serse Kosmi.

Rajković bi do kraja dana trebalo i definitivno da prelomi. Nalazi se u Peruđi, blizu je potpisa za istoimenog drugoligaša, ali i Partizan ima nekoliko sati u kojima zna šta mu je činiti. Ili će platiti i ubediti Rajkovića da se predomisli ili će u novu potragu za štoperom.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara