Subota, 24.06.2006.

15:18

Pritvor komandiru straže

Istražni sudija odredio je pritvor vodniku V.G. (23), komandiru straže u objektu gde je poginuo vojnik Ivan Petković (24) iz Aleksinca.

Izvor: Beta

Default images

U isturenom vojnom objektu Leskovik aleksinačke kasarne "Deligrad" nedavno je na osmatračnici nastradao vojnik. Kako je potvrđeno agenciji Beta u niškom sudu, istražni sudija Ivan Bulatović odredio je pritvor vodniku, koji se tereti za krivično delo "povreda posebne vojne službe".

Zbog istog krivičnog dela pritvor je ranije određen i stražaru N.A. iz Niške Banje i vojniku S.J. iz Malče kod Niša.

Vojnik Ivan Petković preminuo je 17. juna posle ranjavanja na stražarskom mestu. Tada je jedan od vojnika povukao obarač puške, koju je vojnik koji je bio na dužnosti stražara odložio pored sebe i tom prilikom pogodio Petkovića u natkolenicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

17 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: