Ovako je oboren ukrajinski avion: NJujork tajms objavio snimak eksplozije na letelici (VIDEO)

Novosti online

09. 01. 2020. u 22:38

Ukrajinski avion koji se u utorak srušio iznad Teherana u Iranu oborila je raketa, izjavili su za Njuzvik izvori iz Pentagona

Овако је оборен украјински авион: Њујорк тајмс објавио снимак експлозије на летелици (ВИДЕО)

Foto: YouTube Printscreen

Američke novine Njujork tajms objavile su kako su došle do video-zapisa u kojem se vidi trenutak kada je ukrajinski avion pogođen blizu aerodroma u Teheranu.


Na snimku koji je objavio Njujork tajms vidi se kako dolazi do manje eksplozije u trenutku kada je raketa pogodila avion, ali da on nije eksplodirao, već je nastavio s letom sledećih nekoliko minuta i okrenuo se prema aerodromu.


Na putu prema aerodromu, avion je eksplodirao i srušio se, pokazali su drugi video-zapisi koje je proverio Njujork tajms.


Ukrajinski avion koji se u utorak srušio iznad Teherana u Iranu oborila je raketa, izjavili su za Njuzvik izvori iz Pentagona, viši američki obaveštajac i iranski obaveštajac.

PROČITAJTE JOŠ: Avion se srušio po poletanju, 176 ljudi poginulo (VIDEO)


Tri službenika su rekla kako je avion srušila ruska raketa Tor-M1 zemlja-vazduh.


Pentagon procenjuje da je avion oboren slučajno.


Njuzvik je priču objavio prvi, a u međuvremenu je prenose i RT, AP, AFP, CNN i BBC, pozivajući se na izjave američkih zvaničnika koji kažu da je vrlo verovatno kako je avion oboren raketom. Zvaničnici se pozivaju na američke obaveštajce.




(index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Goran

09.01.2020. 23:15

Citam i nemogu da verujem kako da je posala medlin olbrajt i ona budala isto scenarijo druga drzava

prevodjenje

10.01.2020. 00:57

"Američke novine Njujork tajms objavile su KAKO su došle do video-zapisa"... "kažu da je vrlo verovatno KAKO je avion oboren raketom" Zasto "kako" kad moze "da...". Ako je "kako", onda bi trebalo objasniti nacin na koji su dosli do video zapisa i nacin na koji je avion oboren raketom.

Alex

10.01.2020. 01:37

I sta vidimo na snimku?! Nista osim svetla i navidnog udara rakete i navodno zvuka aviona...Ovo mogu da naprave klinci na racunaru! Gde je tu dokaz?! Nigde! Ovo je moglo da se snimi bilo gde i bilo kad, ali tzv. "novinari" iz USA opet kao mnogo puta pre pribegavaju propagandi u korist USA rezima...Osetili smo to dobro na svojoj koži mnogo puta, a donekle i dalje osecamo...

Propaganda

10.01.2020. 02:33

Ma kakvi. Na prvom snimku koji je objavljen vidi se da motor gori svo vreme do trenutka pada. Ovde se vidi udarac rakete i nema vatre. Ko zna gde i kad je ovo snimano.

Bomboclad

10.01.2020. 03:13

Ma dajjjjjjjjjj hahahahahah. Evo covek slucajno ode da se snima kako pusi cigaru I bas u tom trenutku niotkuda raketa ZEMLJA - VAZDUH, koja je namenja USA bazi....valjda, na zemlji.....kakav crtani film, ovo je za oskara

Alex vrnjački

10.01.2020. 07:21

E ako su američki obaveštajci rekli...onda im treba verovatiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Lemi

10.01.2020. 10:21

Ovo je snimak pogodjene krdtarece Rakete.. Pogodjenbavion se odmah zapali... Naročito kada je pohodjen motor, jer se u krilima nalazare rezervoari.. Gadjali amri Rakete pa pogoditi avion..