Tvorci "Prijatelja" objasnili zašto su Džoi i Rejčel bili zajedno

Fanovi serije "Prijatelji" dugo su bili zbunjeni odlukom producenata da u osmoj sezoni Džoi i Rejčel imaju romansu. Sada su kreatori ove serije rekli da su znali da će ova romansa biti "kontroverzna" i svidelo im se baš to što je bila "pogrešna".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.01.2020.

12:50

Default images

Podsetimo, par je počeo vezu u osmoj sezoni, nakon što je Džoi godinama pre toga flertovao s Rejčel i nakon što je ona shvatila da je trudna i da nosi Rosovo dete, piše News.com.au.

"Znao sam da je kontroverzna ta stvar između Džoija i Rejčel. Svidelo mi se to. Svidelo mi se jer je pogrešno, i znali smo da je upuštanje u to pogrešno. To se događa u životu", rekao je Dejvid Krejn, kreator serije.

"Događaju se veze koje ne bi trebalo da se dogode. Čak i ako volite nekoga, možda nećete biti s njim", dodao je.

Krejn je još naveo i to da romansa možda jeste bila kratkog daha, ali da je omogućila Metu Leblanku da oživi "boje kakve još nije imao prilike da glumi".

"Oduvek smo znali da će se to između Džoija i Rejčel završiti. Ona je bila trudna s Rosom i znali smo da će ovo biti osuđeno, ali na zanimljiv, dirljiv i upečatljiv način", dodao je Krejn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: