MINISTAR KLOVNOVSKIH POSLOVA: Srbima otimaju svetinje, a Dačić peva i priča o vijagri!
Za nekoliko dana gostovao u dve emisije... Ministar Ivica Dačić, Foto: Youtube

Skandal: SELO GORI, A MINISTAR SE ČEŠLJA

MINISTAR KLOVNOVSKIH POSLOVA: Srbima otimaju svetinje, a Dačić peva i priča o vijagri!

Politika -

Neukusno: Dok planeta prati zaoštravanje odnosa između svetskih sila, a Srbima otimaju svetinje u Crnoj Gori, šef srpske diplomatije šeta po zabavnim emisijama i priča o seksu, žurkama, potenciji...

U trenutku kada je svet na ivici rata i kada Srbima vlast u Crnoj Gori otima svetinje, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić gostuje po zabavnim emisijama, peva i priča o seksu i vijagri!

Dačić je za nedelju dana gostovao u dve emisije zabavnog karaktera - „Magazin In“ i „Ami Dži šou“. Nije retkost da političari budu gosti u ovakvim izdanjima ni u Srbiji ni u svetu, međutim, teme o kojima je šef diplomatije razgovarao su, najblaže rečeno, skandalozne.

Tome treba dodati i momenat u kome je ministar spoljnih poslova izabrao da se pojavi u ovim emisijama - dok narod na ulicama Crne Gore iz dana u dan ide u protestne šetnje i brani svoje svetinje, Dačić drži mikrofon, peva „Miljacku“ i „Pukni, zoro“ i uveseljava goste.

foto: Youtube

Pogrešan trenutak

Dačić je odgovarao i na pitanja o seksu, pričao o bradavicama Ivanke Tramp, ćerke predsednika SAD Donalda Trampa, ali i o sredstvima za potenciju. Naime, kada mu je voditelj emisije predao poklon - sredstvo za potenciju, Dačić je komentarisao da je to neko novo pakovanje, te ispričao da on svuda po svetu poklanja srpsku vijagru - med sa orasima.

S druge strane, u emisiji „Magazin In“ pevač Aca Lukas, koji je bio jedan od gostiju, pitao ga je da li bi on bio sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel ukoliko bi nam poklonila Bavarsku, na šta je Dačić kazao da bi „kao građanin odgovorio na jedan način, a kao šef diplomatije mora da... (smeh)“.

foto: Zorana Jevtić

Ne priliči mu

Bojan Klačar, izvršni direktor Cesida, kaže za Kurir da Dačić konstantno pliva na granici doličnog ponašanja za šefa diplomatije: - Dačić se sve vreme kao šef diplomatije obraća i svojim biračima i zato je i pristao da učestvuje u emisijama koje su tok-šou formata. Normalno je da gostuje u emisijama tog tipa, i u svetu političari isto rade, samo konkretne izjave ne bi trebalo da dolaze od ministra spoljnih poslova. Treba da postoji granica šta je to što šef diplomatije može da radi.

ŠTA JE PRIČAO DAČIĆ

foto: Zorana Jevtić

Perverzije na privatnim zabavama

- Najlepše je bilo sa Prisom Brosnanom, on je ovde doveo celu ekipu, bila je i ona Ukrajinka (glumica). Onaj violinista, inkriminisani, uzeo je njenu štiklu, celu nogu i svirao violinu. To je bilo u vreme kada sam bio predsednik Vlade. Ja sam ih pozvao, oni nisu znali da dolaze na privatnu zabavu.

Bradavice Trampove ćerke

- Stvarno to nisam primetio, nisam gledao. Sad sam je sreo u Dohi... Evo, sad se više obukla (smeh).

Vijagra

- Treći put mi to daješ - kazao je Dačić kada je dobio na poklon sredstvo za potenciju, a na opasku voditelja da može da pokloni kad dođe neki stranac, rekao je: „Ne, imam ja za to drugo... Ovo sad neko novo pakovanje? Kad dođe tako, ja imam jedan poklon, stalno se viđamo, ne znam šta sam više kome dao, vodim evidenciju da ne poklonim isto, ima med sa orasima i ja im šapnem: „To je srpska vijagra.“

Seks

- Svaki dan (imam seks). Ali ne u tom smislu, nego sa raznim ludacima, poslovno.

Kurir.rs/ Katarina Blagović Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track