Jet set

Aleksandra Mladenović otkrila: Zaljubljena sam i voljena

Aleksandra Mladenović otkrila: Zaljubljena sam i voljena
Foto: Instagram | Aleksandra Mladenović otkrila: Zaljubljena sam i voljena

Mlada pjevačica Aleksandra Mladenović ove godine se posebno obradovala Božiću jer je od nedavno njena porodica bogatija za još jednog člana, malenog Filipa. Zbog toga je pjevačica odlučila da ovaj put ne radi za praznik i provede ga u rodnom selu Samarinovac.

" Volim da Božić provodim sa porodicom. Beba Filip je uljepšao praznike i svi smo blagosloveni time što se u našoj porodici čuje dječiji plač i smijeh. Imam dvije maze, bratanicu i bratanca, i ovaj praznik je za mene najljepši uz njih. Kada sam bila mala, uvijek je padao sneg, ali sada nema ništa od bijelog pokrivača, pa mi je malo krivo jer sam željela da se sa djecom grudvam i sankam", kaže pjevačica, koja tvrdi da se u njenom domu poštuju svi običaji.

"To se zna. Na Badnji dan je obavezna posna trpeza. Svi doručkujemo zajedno, ručamo i večeramo. Sretna sam što smo za praznike na okupu, jer ovako ne možemo da se sastavimo zbog brojnih obaveza, posla, a ja rijetko kada stignem da odem u selo. Voljela bih da mogu da vam dočaram kako izgleda Božić. Moja mama je za to najviše zaslužna. Ona umjesi razne đakonije, a i ja joj pripomognem jer znam sve da spremam. Žao mi je što ja nisam ta koja izvuče paru iz česnice, koju, vjerujte mi, umijem baš lepo da umjesim. Tata je šampion u pronalaženju parice", ispričala je Aleksandra.

Otkrila je i da je sretna, zaljubljena i voljena djevojka:

"Imam na mnogo čemu da budem zahvalna Bogu, zato i vjerujem da ono što zamislim na Božić, da će to i da mi se ostvari. Prošla godina je za mene bila uspješna, ponosna sam na to što sam objavila album „Poseban“, koji je odlično prošao kod publike. Imala sam mnogo posla, a vjerujem da ću tim tempom i da nastavim u ovoj godini. Ali ne samo to. Sretna sam, zaljubljena i voljena djevojka. Nekako su se sve kockice poklopile i svim ljudima želim da ih prati sreća cijele godine", poručila je pjevačica za Pink.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije