Sarajevo, na aerodromu u putničkom prtljagu 760 kilograma urmi

Već drugi put u poslednjih nekoliko dana, na aerodromu u Sarajevu zadržana je veća količina urmi koje je jedan od putnika nameravao da unese u BiH.

Kako saznaje portal Kliks, 760 kilograma urmi izazvalo je zbunjenost carinskog osoblja, a nekoliko dana ranije već je zadržana slična količina.

Urme su stigle pre dva dana kao putnički prtljag na letu iz Saudijske Arabije, a nalazile su se u 20 paketa, a carinici ih nisu ni evidentirali kao putnički neprihvaćeni prtljag.

Ostaje sporno kako je neko ovoliku količinu urmi uspeo da uneSe na komercijalni let, prenosi Kliks.

Kako navode, roba nekomercijalnog karaktera je ona za koju se određeni carinski postupak zahteva povremeno i čija vrsta i količina ukazuju na to da je nameenjena za privatnu, ličnu ili upotrebu u domaćinstvu primaoca ili osobe koja je unosi ili je jasno da se radi o poklonima.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво