POTRESAN RAZGOVOR OCA MONSTRUMA SA MONIKINIM TATOM: Plakali smo non-stop nisam imao snage da zovem, a hteo sam!
Foto: čitalac Kurira/printscreen

poziv

POTRESAN RAZGOVOR OCA MONSTRUMA SA MONIKINIM TATOM: Plakali smo non-stop nisam imao snage da zovem, a hteo sam!

Crna Hronika -

Duško Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića (46) pozvao je danas prvi put telefonom oca Roberta Karimanovića Monike (12) koju je Malčanski berberin oteo i zlostavljao 10 dana.

Rekao mu je da je njemu i supruzi Slavici mnogo žao zbog svega i da su plakali non-stop dok dete nije pronađeno.

- Ja sam Duško, otac uhvaćenog Ninoslava. Ja sam hteo više puta vas da kontaktiram ali nisam imao ni snage da vas pozovem da delimo našu istu muku i vi i mi. Ja sam bio najsrećniji kada su dete našli i pronašli. Verovali ili ne, to od srca vam kažem. Mnogo nam je teško, mnogo nam je žao deteta. Ako možete shvatite naš bol, našu muku. Kada su dete našli nama je 50 odsto pao kamen sa srca, a on sad šta je zaslužio brate neka zasluži.

Ja sam rekao i opet kažem - zaslužuje najtežu kaznu da se veša dole kod spomenika, na turski način, da bude primer svima, obratio se Duško Robertu drhvatim glasom.

- Pozdravite vašu suprugu, pozdravite malu Moniku u moje i suprugino ime. Ako treba neka pomoć obratite se, dođite kod nas da porazgovaramo kao prijatelji, kao ljudi. Nama je stvarno mnogo žao male Monike. Mi smo non-stop bili uplakani, i žena i ja dok dete nije pronađeno, ako hoćete verujte. Hvala što ste čuli moj glas i moje izvinjenje. Prijatno vidimo se, završio je Duško telefonski razgovor dok mu je u ruci podrhtavao telefon od uzbuđenja.

Monikin otac Robert je pokazao koliko je veliki čovek jer je bez ijedne preke reči saslušao Duška i razgovor završio rečima, "dobro hvala Vam". Kada mu je Duško rekao da im je žao Monike, Robert je odgovorio "verujem Vam".

Kurir.rs/Blic

Foto čitalac Kurira/printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja