DIREKTOR SRPSKE KUĆE: Vučićev dolazak na loženje badnjaka je potvrda neraskidivog jedinstva srpskog naroda!
Foto: Youtube prtscr / Vijesti Online

EMILO LABUDOVIĆ

DIREKTOR SRPSKE KUĆE: Vučićev dolazak na loženje badnjaka je potvrda neraskidivog jedinstva srpskog naroda!

Crna Gora -

Direktor Srpske kuće Emilo Labudović saopštio je da je dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na loženje badnjaka snažan podstrek verujućem narodu Crne Gore koji je listom ustao da brani svetinje Srpske pravoslavne crkve.

"Polazeći od činjenice da je Aleksandar Vučić svojom odlukom da pomogne stvaranje Srpske kuće darivao Srbe u Crnoj Gori kao ni jedan državnik Srbije od Kralja Aleksandra naovamo, njegov dolazak u ovom teškom trenutku za srpski narod u Crnoj Gori doživljavamo većim uzdarjem i prilogom od samog materijalnog poklona našem narodu“ navodi se u saopštenju.

Vučićev dolazak, smatra Labudović, jasna je poruka režimu u Crnoj Gori da, uprkos svemu, Srbija nije i neće okrenuti leđa svojim sunarodnicima.

On poručuje da srpski narod snažno osuđuje antisrpsku histeriju koja se povodom Vučićevog dolaska programirano podstiče u Crnoj Gori jer, kako kaže, svako onaj ko dolazi sa porukom mira, bratske sloge i ljubavi, sa blagoslovom Srpskog Patrijarha i obasjan svetim i svijetlim plamenom Badnjaka, dobro je došao.

Kurir.rs / In4s.net, Foto: Youtube prtscr / Vijesti Online

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja