OVO JE KOLINDIN SAVETNIK KOJI JE NAPAO MILANOVIĆA: Lekar, političar i menadžer Halida Bešlića! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/SN tv Sport nedjeljom

IZAZVAO INCIDENT

OVO JE KOLINDIN SAVETNIK KOJI JE NAPAO MILANOVIĆA: Lekar, političar i menadžer Halida Bešlića! (VIDEO)

Hrvatska -

Savetnik aktualne hrvatske predsednice Kolinde Grabar-Kitarović Tomislav Madžar sinoć je izgubio kontrolu pa je nakon sučeljavanja na HTV-u napao predsedničkog kandidata Zorana Milanovića.

"Sram vas bilo", galamio je Milanoviću koji je u tom trenutku izlazio iz zgrade HRT-a, a budući da je incident snimljen i odmah objavljen u medijima, Madžar je priznao kako njegova reakcija nije opravdana te da mu je žao.

"Zoran Milanović celu kampanju vređa sve HDZ-ovce, da smo lopovi, vređa ljude iz vukovarske kolone, vređa branitelje, prema predsednici se ne ponaša džentlmenski, nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno", rekao je nakon incidenta savetnik predsednice, piše Večernji list.

Inače, Tomislav Madžar rođen je 1979. godine, a po struci je lekar. Specijalista je i univerzitetski magistar medicine rada i sporta, pa je i upravnik poliklinike. Završio je specijalistički postdiplomski studije Menadžment u zdravstvu pri Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu.

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Zagrebu, gde je i doktorirao na temi "Psihološki predskazatelji sportskih povreda u profesionalnih fudbalera i rukometaša".

Mediji su zabeležili "kuriozitet", kada je Madžaru tokom odbrane disertacije pitanje iz publike navodno postavila i njegova šefica, predsednica države Kolinda Grabar-Kitarović, što su neki od pripadnika akademske zajedndice ocenili kao "pritisak predsednice na rad Komisije", piše slobodna-bosna.ba.

Na zabavi nakon uspešno odbranjenog doktorata kojoj su prisutvovali rektor Univerziteta u Zagrebu Damir Boras, predsednik HAZU Zvonku Kusić, čelnici HDZ-a Milijan Brkić i Tomislav Čuljak..., goste je zabavljao slavljenikov prijatelj Halid Bešlić. Kako je kasnije objasnio Bešlić, Tomislav Mažar je bio organizator i menadžer njegovih koncerata, kao i koncerata Miše Kovača i još nekih estradnih zvezda.

Posebni je savetnik hrvatske predsednice za zdravstvo i sport, pa javnost često može da ga vidi u njenom društvu. U vezi je s poznatom hrvatskom dizajnerkom Aleksandrom Dojčinović, a pažnju javnosti privukao je 2018. godine kada je pre revije u restoranu, koji se nalazi preko puta Atelijera Meštrović gde je A. Dojčinović predstavljala novu kolekciju, spasio život jednoj ženi.

Naime, gošći restorana je pozlilo, a dr. Madžar je odmah priskočio u pomoć i reanimirao je dok nije došla Hitna pomoć. Nekoliko dana kasnije povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Bobota u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Tada mu je slomljena ključna kost, a stradala su mu i rebra. Automobil je tada vodio HDZ-ovac Marijan Kustić koji se nije zaustavio na znak stop već je prošao kroz raskrnicu i tako izazvao sudar.

U maju 2017. godine predsednica ga je poslala u posetu Milanu Bandiću koji je operirao bruh, a Madžar mu je tada odneo velikog plišanog medveda te su se zajedno fotografisali, a fotografiju potom objavili na društvenim mrežama.

Kurir.rs/Večernji list/slobodna-bosna.ba

Foto: Printscreen: Youtube/SN tv Sport nedjeljom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track