Najnovije vesti
Zabava
poznati tajna vencanja

Srpski glumac je godinama krio lepu Bojanu, pa ju je TAJNO OŽENIO, a manekenka je svadbu sa 17 godina mlađim platila VRTOGLAVO

Brojne poznate ličnosti tokom 2019. godine stale su na "ludi kamen", a pojedini su to uradili u tajnosti.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nikola Glišić sa suprugom Bojanom Foto: Milan Ilić / RAS Srbija
Nikola Glišić sa suprugom Bojanom

U februaru 2019. godine influenserka i ćerka pokojnog muzičara Dina Dvornika, Ela Dvornik, u tajnosti se u Las Vegasu udala za izabranika Čarlsa Pirsa, sa kojim ima ćerkicu Balie.

- Kada smo se Čarls i ja upoznali pre pet godina hteo je da me odvede u Vegas i da me tamo oženi. Nisam tada imala vizu, ali sam je sada dobila. Ima li boljeg načina da se proslavi ovaj srećan završetak s još jednim epskim srećnim početkom. Pokušavamo da organizujemo venčanje već tri godine otkako smo se verili, ali s obzirom na to da su naše porodice na dve suprotne strane Evrope, to je bilo zaista teško. Stoga smo učinili ono što činimo najbolje, kako bi Frenk Sinatra rekao, učinili smo to na naš način. Evo nas, samo nas dvoje, sada je i službeno. UPRAVO VENČANI! P.S. Balie volimo te (i ti si sada službena) - objavila je Ela tada na društvenim mrežama, obraćajući se i njihovoj ćerkici.

Nekoliko dana kasnije pred oltar je otišao i srpski glumac Nikola Glišić, koji je svoju partnerku Bojanu godinama krio od javnosti.

Venčanje su priredili u intimnoj atmosferi, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, daleko od očiju javnosti.

Pročitajte još

Jedan od najvećih domaćih zavodnika, maneken Vlada Vuksanović, skrasio se pored lepe Latinoamerikanke Dahiane koju je u tajnosti oženio u oktobru 2019.

Njih dvoje su dva meseca nakon venčanja dobili ćerku Valentinu, a kako je Vlada istakao u jednom od poslednjih intervjua on i Dahiana lako su se dogovorili da venčanje bude tajno jer im je oduvek bila želja da sudbonosno "da" izgovore na intimnoj ceremoniji.

I među stranim zvezdama bilo je tajnih venčanja, a najveću pažnju privukle su manekenka Hajdi Klum i glumica Dženifer Lorens.

Hajdi Klum i 17 godina mlađi muzičar Tom Kaulic u avgustu su priredili tajnu svadbu u Italiji.

Ceremonija venčanja upriličena je na luksuznoj jahti 'Christina O', koja je 45. najveća jahta na svetu, a nedeljni najam ove jahte košta gotovo 700.000 dolara.

Pročitajte još

Dženifer Lorens u oktobru se tajno udala za Kukija Marunija, a iako je venčanje održano u najvećoj tajnosti, strani mediji tvrde da je za organizaciju platila više miliona dolara.

Ceremoniji su prisustvovale brojne holivudske zvezde među kojima i Ema Stoun, Ejmi Šimer, Adel, Sijena Miler, Kameron Dijaz i Kris Džener.

BONUS VIDEO: Vlada Vuksanović o tajnom venčanju