Najnovije vesti
Zabava
SANJA STANKOVIĆ OPLELA PO MATOROJ ZBOG LUNE "Veliko mi je razočaranje, kad sam videla kako je gleda SVE MI JE BILO JASNO"

SANJA STANKOVIĆ OPLELA PO MATOROJ ZBOG LUNE "Veliko mi je razočaranje, kad sam videla kako je gleda SVE MI JE BILO JASNO"

Sanja Stanković naljutila se na devojku Jovanu Tomić Matoru zbog flertovanja sa Lunom Đogani, a sada su se rivalke oglasile.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković Foto: Printscreen / RAS Srbija
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora

Prvo je Sanja iznela svoj stav o devojci Matoroj, a potom i Luna.

- Dobijam komentare da se kačim na Lunu, bla, bla... Prvo, Luna nije kriva što je Jovana trčkarala za njom. Ja Jovanu vrlo dobro poznajem i kada sam joj videla pogled, kako gleda Lunu, sve mi je bilo jasno. Ako ćeš da glumiš šmekera, onda će i da dobije takvu poruku kakvu je i dobila. Vidno je flertovala sa njom. I da, ja smatram da Jovana nikad nije prebolela Lunu - bez dlake na jeziku rekla je Sanja za "Pink", a ovde se nije zaustavila.

- Jako je ružno sa Jovanine strane što je Nadeždi rekla: "Ne mogu da ustanem da se pozdravim sa tobom zbog noge". A kada je Luna ušla, samo što nije prohodala. Veliko razočaranje je iz razloga što zna u kakvom smo odnosu Luna i ja, i pritom svi znaju zbog čega smo imale svađe Jovana i ja u "Zadruzi 2" - kazala je Stankovićeva.

Luna Đogani
Foto: Instagram
Luna Đogani

Luna nije želela da odgovara na pitanja o Matoroj i Sanji, pa je kratko poručila:

- Stvarno nemam šta da kažem, nemam komentar na to, stvarno.

Pročitajte još

BONUS VIDEO Matora čita poruku od Sanje, pa priznaje da je GLEDALA LUNU