PEVAČI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI IMALI PUNE RUKE POSLA: Vranješ se provodio kod Cece, Sloba pevao posle očeve smrti
Foto: Kurir

Samo nek je veselo

PEVAČI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI IMALI PUNE RUKE POSLA: Vranješ se provodio kod Cece, Sloba pevao posle očeve smrti

Stars -

Doček za desetku Ognjen za stolom do bine sve vreme igrao i dizao ruke prema Svetlani Ražnatović, dok je u drugoj sali Radanović od tuge jedva stajao na nogama. Uz njega je sve vreme bila devojka Jelena

U novogodišnjoj noći beogradski restorani, hoteli i klubovi bili su krcati jer su najpoznatija muzička imena pevala do ranih jutarnjih sati.

Ekipa Kurira i ove godine patrolirala je gradom i zabeležila najzanimljivija dešavanja. Prvo smo otišli na nastup Svetlane Cece Ražnatović u hotel „Majdan“ i tamo videli Ognjena Vranješa. U društvu brata i nekoliko prijatelja provodio se za prvim stolom do bine. Fudbaler je sve vreme dizao ruke prema pevačici, nazdravljao i pevao. Pored Vranješa, uz Cecu su se provodili i Biljana Spasić i Mirko Šijan. Najveseliji trenutak svakako je bio u ponoć, kad je Ražnatovićka uz odbrojavanje svima poželela Novu godinu i zapevala „Dragane moj“.

U drugoj sali istog hotela goste je zabavljao Sloba Radanović, kojem je nekoliko sati pre nastupa preminuo otac Dušan. Iako je bio skrhan bolom, on nije otkazao nastup i profesionalno ga je odradio. Štaviše, trudio se da njegovi gosti ne osete njegovu tugu. Ipak, u jednom trenutku nije mogao da sakrije suze, pa je pola sata posle ponoći, pred pauzu, krišom zaplakao na sceni. Publici je okrenuo leđa, obrisao suze i nastavio dalje.

foto: Kurir

Uz njega je sve vreme bila devojka Jelena Đuričanin, s kojom je Sloba tokom pauze otišao u apartman. Kako saznajemo, on se isplakao, a potom nastavio da peva.

- Hvala do neba, ljudi, i na podršci i na ovoj večeri. Hvala svima koji su bili u „Majdanu“. Hvala za onaj aplauz na kraju. Hvala za ljubav. Volim vas - napisao je Radanović na Instagramu.

foto: Kurir

Dragana Mirković

Pokorila Kop hitovima

Jedan od najglamuroznijih dočeka Nove 2020. godine svakako je bio u hotelu „Grand“ na Kopaoniku, gde je Dragana Mirković priredila spektakl za pamćenje. Za nastup folk zvezde karte su planule nedeljama unapred tako da je sala bila ispunjena do poslednjeg mesta, a posetioci koji su imali sreću da se nađu na koncertu već od prvih taktova su ustali i zaigrali uz njene hitove. Atmosfera je bila usijana sve vreme, a među onima koji su uživali u spektakularnom nastupu bio je i Draganin suprug Toni Bijelić, koji je doputovao s njom iz Beča.

Brena i Maja Berović

Raspametile hiljade ljudi ispred Skupštine

Gradski doček Nove godine u organizaciji Cebefa počeo je u 20 sati na Trgu Nikole Pašića nastupom di-džej Đuke, a posle njega Beograđane su zabavljali Maja Berović, Lepa Brena i Kiki s Pilotima. Ispred Doma Narodne skupštine gorelo je od dobre zabave i muzike. Oko Trga Nikole Pašića bili su postavljeni kamioni komunalnih preduzeća kao barikade, a na kompletnom potezu bili su raspoređeni policajci u civilu i uniformi radi bezbednosti. Lepa Brena u ponoć je napravila haos spektakularnom najavom, a potom i dugogodišnjim hitovima.

foto: Kurir

Goga Sekulić

Oplela kolce na trgu

Goga Sekulić za doček Nove godine pevala je u Nemačkoj, a za reprizu je oduševila publiku na trgu u Despotovcu. Pola sata pred nastup pevačica je iznenada uletela u kolo i zaigrala, da bi joj nakon toga prišla deca, kojoj je glumila paradajz. Devojčice su je vukle za rukav, fotografisale se s njom, pa su tražile da im Goga opet igra i peva.

foto: Kurir

Jelena Kostov

Jurila po štikle

Jeleni Kostov umalo nije zakasnila na nastup u „Inter Holivud Voždovcu“ jer je imala peh sa salonkama, koje je zaboravila u hotelu gde se sređivala, pa je bila prinuđena da se vrati po njih. Srećom, stigla je u poslednji čas i odmah izašla na binu. Pored toga što je glasom publiku ostavila bez teksta, ona je masu zapalila i uskom mini-haljinom koja joj je isticala atribute.

foto: Kurir

Ana Bekuta Mrka poklonio ruže, Savo se nije odvajao od devojke

Dovoljno je samo reći Ana Bekuta i odmah se zna da je provod zagarantovan. Tako je bilo i za doček u „Topčidercu“, gde je ona pevala. Tamo skoro niko nije sedeo osim Mrke, koji se nije pomerio. Kad je pevačica sišla s bine, političar joj je poklonio 101 ružu, nakon čega ga Ana nije ispuštala iz zagrljaja. Na Aninom nastupu provodila se bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović s drugaricama i Dejanom Živković, a nekoliko stolova od njih sedeo je Savo Milošević s devojkom i prijateljima.

foto: Kurir
foto: Kurir

Lapsus bend Emir skakao s bine, Marko se smorio

Lapsus bend napravio je opštu pometnju u „Metropol palasu“ u Beogradu, gde su goste veselo uveli u novu godinu, iako su pre toga svirali dve dnevne žurke. Pored odličnih muzičara, najveći haos izazvao je pevač Emir Aličković, koji je sve vreme skakao s bine. Njegova energija mnoge je navela da zaigraju, pa čak i one najpijanije, koji su se jedva kretali. Osim pesama benda, pevač je izvodio numere svojih kolega, od Harisa Džinovića do Bijelog dugmeta. I dok je on bio veseo, Marko Miljković nije bio baš raspoložen.

foto: Kurir

Aleksandra Prijović

Filip bratski izljubio marka Kešelja

Aleksandra Prijović održala je nastup u „Kraun plazi“ i okupila sve prijatelje svog supruga. Filip Živojinović nije se odvajao od Marka Kešelja, koga naziva svojim bratom, pa se u jednom trenutku zalepio za njega i samo ga cmakao u obraz. Pošto su obojica malo popili, košarkaš mu je uzvratio istom merom.

M. Dejanović, I. Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track