Najnovije vesti
Zabava
raskid emina jahovic sandra afrika milica todorovic luna marko marina viskovic

TURBULENTNA GODINA Srpska pevačica ostavila MILIJARDERA, a Sandru dečko varao!

Uprkos tome što je bilo lepih i srećnih momenata u godini za nama, 2019. je bila veoma turbulentna za mnoge pripadnike estradnog miljea, a nekolicina je i raskinula svoje višegodišnje, ili višemesečne romanse.

Emina Jahović, Sandra Afrika i Milica Todorović Foto: RAS Srbija
Emina Jahović, Sandra Afrika i Milica Todorović

Emina Jahović pomirila se, a potom ponovo raskinula vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Uprkos tome što se slična situacija dogodila i prošle godine, kada je Emina prvo raskinula, a potom se i pomirila sa Sadetinom, čini se da je u 2019. godini zaista došao kraj vezi.

- Tačno je, nismo više zajedno. Raskinula sam tu vezu. To je završena priča. Stavili smo tačku na to jer to je, kako da kažem, bilo malo i brzo posle braka - izjavila je Emina u jednoj emisiji.

Pročitajte još

Kada je reč o uzrocima raskida, Jahovićeva je, takođe, bila sažeta.

- Imali smo neko mimoilaženje i mišljenje, i način života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima, mi smo odrasli ljudi.

Emina Jahović i Sadetin Saran
Foto: Instagram
Emina Jahović i Sadetin Saran

Sa druge strane, pevačica nije želela da komentariše navodnu vezu turskog milijardera i glumice Dafne Samieli, istakavši samo da nju ne poznaje, ta da je razlog raskida njena potreba da bude sama.

Jedan od većih šokova bio je raskid Milice Todorović i njenog sada već bivšeg partnera, plesača Miloša Paunovića.

Kako smo pisali u novembru 2019. godine, Todorovićeva je shvatila da sa koreografom nema budućnost i da ne gledaju isto na planove kada je život u pitanju, zbog čega je odlučila da ga ostavi. Posle više od pet godina ljubavi pevačica je tokom leta napustila stan u kojem su zajedno živeli.

Još jedna pevačica raskinula je višegodišnju, doduše veoma turbulentnu vezu. Reč je o Sandri Afriki, koja je ostavila fudbalera Vladimira Volkova.

U trenucima kada se, u prvoj polovini godine, pisalo da je pevačica trudna, ona je odlučila da stane na kraj spekulacijama i da otkrije da više nije u vezi sa Volkovim.

Pročitajte još

- Bilo je, nije više. Slobodna sam, nemam dečka - bila je isprva sažeta Afrika u izjavi, a nekoliko meseci kasnije je otkrila da ju je Vladimir varao.

- Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15 a ne 33 godine. Umesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umesto da se mnome oženi, on me vara - rekla je ona za "Alo".

Nakon gotovo deset godina ljubavi, pevačica Marina Visković i Mirko Vuković, koji je svojevremeno uhapšen u akciji "Ares" zbog nelegalnog posedovanja oružja, raskinuli su veridbu, iako su mnogi očekivali da će uskoro stati na "ludi kamen".

Marina Visković i Mirko Vuković
Foto: Instagram
Marina Visković i Mirko Vuković

Pred sam kraj 2019. godine, Marko Miljković i Luna Đogani su priznali da je njihovoj ljubavi koja je nastala u rijalitiju došao kraj. Iako su isprva govorili kako o raskidu nema govora, na kraju su ipak priznali da više nisu zajedno.

Pročitajte još

- Razišli smo se kao sav normalan svet. Ljubav postoji, postojala je i postojaće, to je to. I dalje gajim osećanja, to je normalno. Osećanja ne mogu da nestanu tek tako. Ne postoji šansa da se pomirimo, iz ove situacije to jednostavno ne vidim. Bilo bi mi krivo da uopšte nismo pokušali u spoljnom svetu, ali jesmo i nismo uspeli i najnormalnije je da se raziđemo. Nema tu šta više da se radi - rekao je Marko Miljković u ispovesti za “Blic“.

On je dodao da je do kraja došlo jer ne funkcionišu kao par.

- Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide!