Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.12.2019.

22:00

"Zlatan je najbolji napadač posle Ronalda i Van Bastena"

Strasti u italijanskom fudbalu nakon povratka Zlatana Ibrahimovića u Milan se ne stišavaju.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Pored medija, dolazak švedskog napadača komentarišu i njegovi bivši saigrači, među kojima je i Antonio Kasano.

"Očekivao sam njegov povratak i uvek govorio da, ako to bude Italija, da će se vratiti u Milan. Ibra jako voli Milano i Milan. Verujem da će biti sjajan jer je on najbolji napadač u poslednjih 30 godina posle Ronalda (Brazilca) i Marca van Bastena", rekao je Kasano.

Kasano je ovom izjavom "zapalio" društvene mreže, na kojima ljubitelji fudbala navode pregršt imena koji su na istom ili na višem nivou od Ibrahimovića.

"Ibra je fenomen uprkos što ima 38 godina. Njegovih 80-85 posto saigrača u ovom Milanu ne zaslužuje da igra za tako veliki klub. Ali siguran sam da će ih Ibra učiniti boljim. On uvek želi da svi pružaju sve na treninzima, a u protivnom će podići glas. Kada Ibra viče, onda se svi boje. Zato će puno da napravi i ovoga puta", dodao je Kasano.

Ibrahimović je za Milan u prvom mandatu nastupao dve sezone, postigao 56 golova, 24 puta asistirao na 85 odigranih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu