Saopštenje Budućnosti pred Zvezdu: Pokažimo odgovornost i dostojanstvo

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.12.19. | 20:05

„Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih“, porućuju Podgoričani

Košarkaški klub Budućnost izdao je zvanično saopštenje u kojem se apeluje na publiku da u sportskom maniru, na dostojanstven način, dočeka protivnika i predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom u ABA ligi (ponedeljak, 18.00, TV Arena Sport).

Podgoričani poručuju da su preduzete specijalne mere bezbednosti, pa će tako svaki vlasnik karte biti precizno evidentiran prilikom ulaska u dvoranu, ali sa druge strane i snositi ličnu odgovornost u slučaju ekscesa.
''Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana.

Izabrane vesti

Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih.

Imajući u vidu da je za pomenutu utakmicu trebovano preko 7.500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih Klubu.

Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtevala specijalne mere bezbednosti, svi poručioci tj. imaoci karata su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost.

Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos.

Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija", stoji u zvaničnom saopštenju Budućnosti.

Domaćin ovaj meč dočekuje sa skorom od devet pobeda i tri poraza, na deobi prvog mesta sa Partizanom i Cedevitom, dok je Crvena zvezda sa dve pobede manje plasirana na sedmo mesto i svaka predstojeća utakmica u regionalnom takmičenju ima ogromnu rezultatsku važnost za ekipu Dragana Šakote.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara