MURINJO JE KRIV ZA SVE! Marsijalova supruga se oglasila: Gledala sam muža kako pada!
Foto: AP

nije mu dao da igra

MURINJO JE KRIV ZA SVE! Marsijalova supruga se oglasila: Gledala sam muža kako pada!

Fudbal -

Supruga fudbalera Mančester junajteda Antonija Marsijala Melani, smatra da je bivši menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo kriv za sve loše što se dešavalo Antoniju.

Murinjo je otišao iz kluba decembra 2018. godine, jer su se loši rezultati susretali sa još gorom atmosferom u svlačionici.

Francuz je među Crvene đavole stigao pre četiri godine, s tim što je sa Murinjom sarađivao od 2016. kada je Žoze došao u Junajted, do 2018. kada je otišao.

"Tokom naše prve dve godine u Mančester junajtedu, prolazili smo kroz težak period jer mu Žoze Murinjo nije davao šansu da igra.

U tim situacijama se Antoni zatvarao u sebe i patio je mada nije hteo da to kaže naglas. Osećala san se kao da sam u zamci zbog nepravde jer kao supruga ne mogu da kažem treneru ništa - rekla je Melani Marsijal da Kruz za L'Ekip.

foto: AP

"Samo sam gledala svog čoveka kako pada. Osetila sam to na svojoj koži tako da nisam išla na neke događaje da se ne bih susretala sa Murinjom - dodala je ona.

Portugalac je bio u otvorenom sukobu sa Polom Pogbom, a bilo je priča i da su ga igrači na terenu bojkotovali i nisu hteli da igraju maksimalno.

Dolazak Ole Gunar Solskjera je bar po Marsijala to stanje promenio i on je proigrao.

"Nisam Murinja nikad htela da kontaktiram ni na društvenim mrežama jer Antoni to ne bi voleo. Morate da ostanete tamo gde pripadate. S druge strane, kad god bi ulazio sa klupe i davao golove, htela sam da skačem od ponosa ",kazala je Melani.

Murinjo je bio bez posla do novembra, sve dok nije seo na klupu Totenhema, kao menadžer "Pevaca".

Marsijal je ove sezone za Junajted do sada dao devet golova i tri asistencije na 18 utakmica

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track