Biznis Vesti
Last minute doček jeftiniji za 100 evra

LAST MINUTE DOČEK JEFTINIJI ZA 100 EVRA Najjeftnije ponude svega 14 EVRA, u Beč za Novu godinu možete i za 29

Do Nove godine ostalo je samo još nekoliko dana i oni koji su propustili da rezervišu putovanje i dočekaju 2020. u nekom od evropskih gradova, dobili su sada najpovoljniju priliku da to učine.

Osim Rima i Toskane, popularni su Milano, Firenca. Veliki popusti obezbeđeni su i za Beč, Prag, Atinu... Foto: shutterstock
Osim Rima i Toskane, popularni su Milano, Firenca. Veliki popusti obezbeđeni su i za Beč, Prag, Atinu...

Agencije su objavile last minute ponude koje su snizile cenu aranžmana do 100 evra, Tako je šestodnevna poseta Rimu - Vatikan - Tivoli sa 225 snižena na 125 evra. Prevoz je autobusom, noćenje i doručak su obezbeđeni u hotelu sa četiri zvezdice, a polasci su 28. decembra iz Novog Sada i Beograda.

Rim i Toskana, Vatikan, Montekatini, Piza, prema last minute ponudi, sniženi su 17 odsto, sa 179 na 149 evra. U pitanju je šestodnevni aranžman, tri noćenja i doručak u hotelu sa tri zvezdice, prevoz autobusom, polazak je 29. decembra.

Pročitajte još

U agencijama kažu da su južniji gradovi ove zime aktuelni, a osim Rima i Toskane, popularni su Milano, Firenca. Veliki last minute popusti obezbeđeni su i za Budimpeštu, Beč, Prag, Solun, Atinu, Istambul i Azurnu obalu.

- Kraj jedne i početak druge godine idealna je prilika za obilazak, odmor, ali i šoping. Last minute omogućava dodatno sniženje. Razlog tome je ako je neko morao da otkaže rezervaciju ili je ostalo upražnjeno mesto. Ne treba čekati previše. Reč je najčešće o ograničenom broju mesta - kažu u agenciji.

Za 100 evra manje od prvobitne cene, 29. decembra se kreće na doček Nove godine u Berlin. Nova cena šestodnevnog putovanja je 125 evra, prevoz je autobusom, tri noćenja su u hotelu sa tri zvezdice. Za polaske iz Kragujevca i Niša doplata je 10 evra, a putničko i zdravstveno osiguranje je 8,50 evra.

Foto: shutterstock

Beč je na popustu čak 51 odsto, last minute ponuda je svega 29 evra. Polazak je 30. decembra, u jutarnjim časovima se stiže poslednjeg dana u godini u jedan od najpoznatijih autleta „Pandorf“, koji ima 150 prodavnica poznatih svetskih brendova. Predviđeno je panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme do polaska oko dva sata posle ponoći 1. januara.

- Krakov je na popustu, nova cena je 115 evra za šest dana i tri noćenja u hotelu sa tri zvezdice, ali postoji ponuda za kvalitetniji smeštaj za 129 evra. Putuje se autobusom, polazak je 29. decembar. Fakultativni obilasci su rudnik soli Velička i Aušvic - kaže nam jedan turizmolog.

Pročitajte još

Last minute je snizio putovanje u Istanbul za 60 odsto u pojedinim agencijama i nova cena samo 99 evra za šest dana, tri noćenja, doručak i prevoz autobusom.

Najjeftinija, neverovatna, ponuda je za Temišvar. Samo 14 evra ako putnik ne želi da prespava, a ukoliko ostaje jednu noć u Rumuniji noćenje sa doručkom i prevozom je 55 evra, što je jeftinije za 40 evra u odnosu na prethodnu ponudu.

Foto: RAS Srbija

Istanbul last minute je umesto 159 evra 99 evra, ili umesto 139 evra samo 89 evra. Budimpešta je u ponudi već od 30 evra za tri ili četiri dana, dok je doček u Atini autobusom, noćenjima i doručkom 142 umesto 192 evra.

Za luksuzniji i skuplji doček agencije preporučuju Pariz avionom. Polazak je 29. decembra, u cenu je uračunato četiri noćenja sa doručkom, avio-prevoz, takse i transferi. Nova cena je 579 evra, a stara je bila 645. Rim avionom, četiri noćenja sa doručkom, u hotelu sa tri zvezdice je 395 evra.