Veoma uspešna godina za Vranje i SNS

Lokalne vesti - Subota 28.12.2019 - 15:23

Zahvaljujući podršci Republike i predsednika Srbije, protekla godina je bila uspešna za Vranje i Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) ocenili su čelnici ove partije.

Mnogo urađeno zahvaljujući pomoći Republike FOTO: M. Dimić/OK Radio Mnogo urađeno zahvaljujući pomoći Republike FOTO: M. Dimić/OK Radio
I pored teškog početka godine, 2019. godina je završena uspešno za lokalnu samoupravu, ocenio je gradonačelnik Vranja i potpredsednik SNS u Vranju, Slobodan Milenković.
 
- Proteklu godinu je obeležila stabilizacija gradskih finansija i budžeta zahvaljujući čemu su realizovani svi važni projekti.
 
U godinu smo ušli sa deficitom od 214 miliona dinara da bismo već u avgustu imali suficit u gradskoj kasi.
 
Direktna pomoć Republike tokom godine iznosila je 440 miliona dinara, što je nezabeleženo u istoriji Vranja – rekao je Milenković i ocenio da bez podrške države ne bi bilo moguće uraditi sve ono što je urađeno.
 
On je, kao jednu od najvažnijih investicija u narednoj godini, istakao završetak obilaznice u Industrijskoj zoni Bunuševac.
 
Narodni poslanik i šef vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović je naglasio da su rezultati postignuti zahvaljujući visokom nivou odgovornosti gradonačelnika Milenkovića i svih funkcionera stranke.
 
Kao veoma važnju činjenicu za Vranje, Bulatović je naveo da rade „Simpo“ i „Jumko“ gde je zaposleno oko 4.000 ljudi.
 
- Finansijska situacija u „Simpu“ je stabilna, zarade su redovne, poslovi su ugovoreni za opremanje u nekoliko država Evrope, a kompanija ima ambiciozne planove za narednu godinu – kazao je poslanik.
 
On se zahvalio svim članovima SNS-a u Vranju na radu i podršci i ocenio da je protekla godina najaktivnija u radu gradskog odbora.
 
Direktor „Vodovoda“ i generalni sekretar stranke Goran Đorđević je godinu za nama ocenio napornom i radnom i najavio još više napora i izazova za 2020. godinu.
 
- Kada je reč o "Vodovodu", imali smo mnogo poslova i projekata u ovoj godini i sve smo ih realizovali, a za 2020. planiramo još više – rekao je on.
 
Đorđević je kao značajan segment novog investicionog ciklusa istakao Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, vrednosti 11,7 miliona evra, a čija gradnja je započeta letos.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sveta
28.12.2019. , 21:26
Kada će se u Ranutovcu modernizovati deponija kako bi mogla da vrši sortiranje otpada i reciklažu? Mislim da je to posle kanalizacije najvažniji problem jer globalnim otopljavanjem i dizanjem temperature deponija ima da žiri miomirise celim Pčinjskim okrugom i oterati turiste iz Vranjske Banje. Mogla bi se uraditi žičara do Besne Kob9ile tako da se kupači iz Vranjske banje rekreiraju i na snegu. Osim toga potrebno je otvoriti tople bazene u Vranjskoj banji za kupanje i zimi. Završiti započeti hotel u Banju i povećati turističku ponudu....
Kosta
29.12.2019. , 19:32
Uspesna za njih dali za gradjane tog grada