Izrešetan pred ŽENOM I DETETOM! Najtraženiji albanski kriminalac ubijen u Londonu

Novosti online

27. 12. 2019. u 23:35

Albanac, jedan od najtraženijih kriminalaca u Švedskoj, ubijen je u Londonu na Badnje veče pred očima njegove žene i deteta

Изрешетан пред ЖЕНОМ И ДЕТЕТОМ! Најтраженији албански криминалац убијен у Лондону

Foto: Fejsbuk

Albanac, jedan od najtraženijih kriminalaca u Švedskoj, ubijen je u Londonu na Badnje veče pred očima njegove žene i deteta.

Fljamur Aleks Bećiri (36) primio je najmanje deset metaka ispred svoje kuće u utorak uveče u Batersiju.

Bećiriju, čija je sestra Mise Bećiri, jedna od zvezda rijaliti programa "Real House wives of Cheshire", na mestu pucnjave su pokušali da saniraju povrede lekar i medicinska sestra koji žive u istoj ulici, ali nisu uspeli da ga spasu.

Ubica je pobegao, a policija traga za njim.

Švedska policija sarađuje sa Skotland jardom na ovom slučaju, nakon što je utvrđeno da je Bećiri, koji je u Londonu imao producentsku kuću, bio član organizovane bande koja krijumčari drogu.

Inače, Bećiri je odrastao u Malmeu nakon preseljenja iz albanske zajednice na Kosovu.

Bećiri je 2008. godine proglašen za jednog od najtraženijih ljudi u Švedskoj, kada je bio deo organizovane bande koja je prokrijumčarila kanabis u vrednosti od dva miliona funti.

Optužbe za to su kasnije odbačene, al je proglašen krivim za krijumčarenje cigareta i alkohola i osuđen na uslovnu kaznu.

(Blic.rs)

Izvori iz Švedske su rekli da se Bećiri, koji je imao veze sa kriminalcima švedskog podzemlja, preselio u Veliku Britaniju kako bi pokušao da - živi po zakonu.

Da li je tako i živeo ili se i dalje bavio kriminalom, nije još poznato, ali se zna da je imao skupu kuću i da se sa suprugom Deborom Krasnići venčao u raskošnoj ceremoniji na jezeru Komo.

Bećiri, za koga se veruje da ima dvoje male dece, uključujući novorođenu bebu, postao je 146. žrtva ubistva u Londonu 2019. godine. Nikakva hapšenja nisu izvršena, ali detektivi Metropoliten policije pokrenuli su istragu.

Inače, nekoliko njegovih bivših saradnika i prijatelja ubijeno je u Švedskoj otkako je on 2016. godine emigrirao u Veliku Britaniju pre tri godine.

U jednom okršaju u Malmeu napadnut je Najef Adavi (33) koga je jedan sirijski kriminalac pucao ispred prodavnice brze hrane u avgustu.

Adavi, inače osuđeni pljačkaš banke je predao tada svoju bebu supruzi Karolin Hakim (31) i pobegao. Međutim, napadač se tada u besu okrenuo ka ženi i pucao joj u glavu. Ona je preminula, a Adavi i njihovo dete su preživeli.

Adavi je bio u zatvoru osam godina zbog pljačke u Danskoj.

Njegova sestra Mise učestvovala je u rijaliti programu od marta 2016. do maja 2017. godine. Bila je udata za fudbalera Mančester Junajteda Andersa Lindegarda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Mikiboy

28.12.2019. 00:17

Albanci su osetljivi na novac i zato upadaju u neprilike jer varaju svoje ortake.

Swemirac

28.12.2019. 20:48

@Mikiboy - Nemas to pojma sta pises.Kod Albanca nema kao kod Srba.Ako ti obeca kako kazu (besa besa) svet moze da se okrene naopako uradice kako ti je obecao

Nenad

28.12.2019. 09:47

I jedan podatak koji svi prenebregnu. 146.zrtva u Londonu ove godine! 146 ubistava,alooo! Uredjen zapad, mir, sigurnost, demokratija...lagarija za lakoverne! Zapad je ogrezao u kriminalu i korupciji samo mnogo bolje to sakrivaju!

Srbija

28.12.2019. 17:10

@nenad : zao mi je sto nisi prošao pored reda kad se delila inteligencija. Sam London ima duplo više stanovnika nego Srbija i stopu ubistava u odnosu na 1000 stanovnika daleko manju nego Srbija