Najnovije vesti
Vesti Hronika
UŽAS KOD VRŠCA Mesec dana posle razvoda čovek ubio bivšu ženu, zapalio kuću, pa se OBESIO

UŽAS KOD VRŠCA Mesec dana posle razvoda čovek ubio bivšu ženu, zapalio kuću, pa se OBESIO

Sinoć je u mestu Veliko Središte u okolini Vršca došlo do jezive tragedije kada je muškarac J. N. (64), kako se sumnja, najpre ubio svoju bivšu ženu V. N. (54), a zatim zapalio kuću i izvršio samoubistvo.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Vršac foto Milan Ilić Foto: Milan Ilić / RAS Srbija
Vršac foto Milan Ilić

Prema trenutno dostupnim informacijama, kada su vatrogasci stigli na mesto požara i počeli da gase vatru, proverom prostorija, na različitim stranama kuće, pronašli su dva beživotna tela.

Kako prenosi RTS, muškarac je prvo nožem ubio ženu, zatim zapalio kuću koja je izogrela, a onda izvršio samoubistvo vešanjem.

U požaru je izgorela jedna velika prostorija
Foto: Milan Ilić / RAS Srbija
U požaru je izgorela jedna velika prostorija

O tragediji u Velikom Središtu se oglasilo i Više javno tužilaštvo u Pančevu.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu postupa povodom događaja od dana 26.12.2019. godine oko 23 časa u Velikom Središtu kada su u kući u ul. Vinogradarskoj br. 72, pronađena beživotna tela jednog lica ženskog pola indentifikovanog kao V.N. (rođena 1965. godine), državljanka Republike Rumunije sa odobrenim trajnim boravkom na gore navedenoj adresi i jednog lica muškog pola identifikovanog kao J.N. (rođen 1955. godine) sa poslednjim prebivalištem na gore navedenoj adresi. U konkretnom slučaju utvrđeno je da su lica bila bivši supružnici čiji je brak razveden u novembru 2019. godine, a koji su nakon razvoda braka nastavili da žive u istom domaćinstvu - saopšteno je iz VJT u Pančevu.

Pročitajte još

Na licu mesta izvršen je uviđaj od strane zamenika Višeg javnog tužioca u Pančevu i policijskih službenika PS Vršac kojom prilikom je utvrđeno da je deo kuće bio zahvaćen požarom.

U okviru predistražnog postupka naređena je sudsko - medicinska obdukcija beživotnih tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti čiji se rezultati očekuju, a preduzimaju se i druge operativne radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti V.N. i J.N.