Vučić: Prioritet je pronalazak deteta 1Foto: MIKHAIL KLIMENTYEV SPUTNIK KREMLIN/ AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je celu noć bio na vezi sa Vladimir Rebićem i Nebojšom Stefanovićem zbog slučaja otmice devojčice Monike Karimanović, ukazujući da postoje detalji koje zna, ali da ih neće iznositi dok osumnjičen za njenu otmicu ne bude uhapšen.

Dete je u pitanju i to je prioritet, rekao je Vučić novinarima posle otvaranje deonice puta Smederevska Palanka – Velika Plana.

Odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li se stranačke pristalice SNS ovako organizovano okupljati kao danas i u vreme predizobrne kampanje i da li će se ti događaji, na kojima će i on biti, tumačiti kao redovne aktivnosti predsednika države, Vučić je rekao da mu je drago što je primećeno da ima pristalice.

Ni dinara iz državnog budžeta za to nije otišlo. Šta vas toliko tišti što me ljudi vole i ne viču mi pederu i ne kažu da sam Hitler, upitao je Vučić. Dodao je da će biti samo nekoliko stranački skupova kojima će on prisustvovati, a da će ih biti na stotine i hiljade kojima će drugi da prisustvuju.

Vučić je zapitao da li u vreme Borisa Tadića i Dragana Đilasa stranačke pristalice nisu dolazile na skupove i naveo da je samo vatromet na otvaranju mosta na Adi tada koštao građane 14,5 miliona evra, koliko je potrošeno iz budžeta.

Vučić je rekao i da u naredne tri godine „neće pustiti priču o Jovanjici“. Kao što je Katon svaki dan u rimskom Senatu govor počinjao rečima da Kartaginu treba razoriti, ja ću svaki put počinjati sa porukom da „lažove iz Saveza za Srbiju treba raskrinkati“, rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari