U toku je obnova glavne ulice u Beški

U toku je obnova Ulice kralja Petra u Beški, u dužini od 1.200 metara.
Investicija je vredna 53,6 miliona dinara, a zajednički je finansiraju Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, i Opština Inđija.
 
"Ova investicija je veoma važna za meštane Beške, celu opštinu Inđija, ali i za razvoj turizma, jer ovu saobraćajnicu koriste mnogi turisti koji žele da posete Frušku goru i ovaj deo Srema", rekao je potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević.
 
Ulica kralja Petra umesto dosadašnje kaldrme dobiće asfalt. Saobraćajnica će biti proširena na šest metara kako bi se uskladila njena geometrija i ostvarila zadata projektna brzina od 50 kilometara na čas.
 
Radovi bi trebalo da budu završeni za oko mesec dana.
  • Mira

    27.12.2019 12:53
    Koji turizam pa u Jandi, Krcedin, nema ni kaldrme. Na Dunav se moze sici samo traktorom. Turizam na traktoru hahaha. A da ne pricam o vodi i kanalizaciji. Ovakvu lepotu Dunava i prirode ne znaju da pokazu Svetu. Daju se pare Cicmilu a mi u Jandi pijemo kisnicu i gazimo blato. 21 vek u blatu i prasini. Sram bilo Indjiju i Narodnu Vlast.
  • Slovenac

    27.12.2019 09:06
    Mr
    @ddd, odgovor je nigde. Ta kaldrma je original predratna, i na ceni je kod svih, koji hoce autenticno da poplocaju neki deo bilo cega. Vec je prodata i izvezena u EU, a pare su podelili 4 SNS-ovaca iz Beske. Jedan od njih je odmah posle profaje vec postavio kovanu ogradu oko kuce.
  • Auuu bate

    26.12.2019 13:27
    Unistili prelepu granitnu kaldrmu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".