OTKRIVAMO! Evo kakav odnos Zvezdan Terzić ima sa budućom snajkom! Šta će Anastasija reći na OVO!?
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Slavlje! Terza zakazao sinu svadbu u Beogradu

OTKRIVAMO! Evo kakav odnos Zvezdan Terzić ima sa budućom snajkom! Šta će Anastasija reći na OVO!?

Fudbal -

Našao pravu - Stariji sin Zvezdana Terzića Kostadin verio je devojku Valentinu, a veliko svadbeno veselje zakazano je za jun sledeće godine u jednom beogradskom hotelu

Sin Zvezdana Terzića i bivši dečko Anastasije Ražnatović, Kostadin zaprosio je Crnogorku Valentinu Lopičić, a venčanje će obaviti u junu sledeće godine.

Generalni direktor Zvezde zakazao je svadbu svom starijem sinu u jednom prestižnom hotelu u Beogradu, gde će se organizovati veliko gala slavlje.

- Kostadin uživa u vezi s Valentinom, za kojom je bukvalno odlepio. Otkako su zajedno, on joj je maksimalno posvećen i koristi svaku slobodnu priliku da bude s njom. S momačkim ludim životom odavno se pozdravio i samo ga ona interesuje. Dok nju nije upoznao, Terzić nije imao pojma šta znači ljubav, bez obzira na njegove prethodne duge veze. Stalno nam se hvali da je Valentina devojka o kakvoj se sanjao. Kostadinu se posebno dopada to što se Valentina uklopila i s njegovom porodicom, pa je već prilikom prvog susreta opčinila njegovu majku i oca. Ona je inače studirala u Londonu, pa se dvoumila da li tamo da nastavi život. Međutim, po svemu sudeći, ona će biti Beogradu, a sada ima i razlog više - otkriva naš izvor.

Kostadin inače posle raskida sa Anastasijom izbegava da se pojavljuje u javnosti, osim kada nije u očevom društvu. On je uvek izbegavao da se eksponira, pa čak i dok je bio u vezi sa Anastasijom. Oni su višegodišnju vezu raskinuli sredinom 2016. godine. Kostadin se povodom raskida nije oglašavao u medijima, a Anastasija je govorila da su se rastali na najnormalniji način i da su ostali u korektnim odnosima, a ona je već duže vreme sa Novosađaninom Đorđem Kuljićem.

Ceca Ražnatović i Zvezdan Terzić takođe su ostali u dobrim odnosima, iako su pre nekoliko godina višegodišnju vezu raskinuli i njen sin Veljko Ražnatović i Terzićeva ćerka Maša.

Marija DEJANOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track