Malčanski berberin je juče pazario u seoskoj prodavnici, niko ga nije prepoznao sem jedne devojke: Ona je prodavačici otkrila ko je on, a onda je krenula hitna potraga

D.A /J.Ć./Novosti online

25. 12. 2019. u 19:57

Niko od meštanina ga nije prepoznao, niti je posumnjao da je upravo on otmičar Monike Karimanović

Малчански берберин је јуче пазарио у сеоској продавници, нико га није препознао сем једне девојке: Она је продавачици открила ко је он, а онда је кренула хитна потрага
Ninoslav Jovanović je juče bio u nabavci u jednoj prodavnici u selu Orešcu. Niko od meštanina ga nije prepoznao, niti je posumnjao da je upravo on otmičar Monike Karimanović.

Kako smo saznali, Ninoslav je u prodavnicu došao po namirnice. Uslužen je. Okrenuo se i otišao. Niko nije shvatio o čemu se radi, sem jedne devojke. Upravo ta devojka je rekla radnici u prodavnici da je videla da policija traži Ninoslava. Onda je nastala panika.

- Da su seljaci kojim slučajem znali da se radi o Malčanskom berberinu sigurno bi ga linčovali - rekao nam je izvor blizak istrazi.

Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin za kojim je u toku potraga zbog sumnje da je oteo devojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12), upravo u ovom trenutku ugasio je Fejsbuk nalog, što dalje govori da je bio aktivan na ovoj društvenoj mreži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)