ZIMOVANJE ILI LETOVANJE? I CRNO-BELI POBEGLI U EGZOTIČNE KRAJEVE: Partizanu nije hladno na - 11!
Foto: Instagram

uživaju

ZIMOVANJE ILI LETOVANJE? I CRNO-BELI POBEGLI U EGZOTIČNE KRAJEVE: Partizanu nije hladno na - 11!

Fudbal -

Maldivi hit među fudbalerima - Nemanja Miletić i Lola Smiljanić s lepšim polovinama uživaju na moru i sunčaju se, Asano otišao kući i častio sebe „poršeom“, dok Sejduba Suma s devojkom krstari Azurnom obalom

KAN  Sejduba Suma  sa devojkom  Beret Bintu
KAN Sejduba Suma sa devojkom Beret Bintufoto: Instagram

I fudbaleri Partizana vole egzotične destinacije za odmor. Ni crno-belima, kao ni njihovim kolegama iz Crvene zvezde nije strano da hladne decembarske dane provode u sunčanim krajevima. Ima i onih koji vole da se odmaraju kod kuće, da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u krugu najmilijih.

maldivi  Milan Lola Smiljanić sa  suprugom Tamarom
maldivi Milan Lola Smiljanić sa suprugom Tamaromfoto: Instagram

Maldivi su omiljena destinacija. Nemanja Miletić tamo se odmara s devojkom Nedom, a na egzotičnom ostrvlju u Indijskom okeanu uživa i Milan Lola Smiljanić sa suprugom Tamarom.

Zlatibor  Vladimir  Stojković  sa sinom
Zlatibor Vladimir Stojković sa sinomfoto: Instagram

Sejduba Suma krstari Azurnom obalom u Francuskoj. Svoju izabranicu Beret Bintu proveo je po crvenom tepihu u Kanu, a pre toga posetili su i Monte Karlo, te uživali u čarima kneževine Monako.

japan  Takuma Asano  sa sestrom
japan Takuma Asano sa sestromfoto: Instagram

Takuma Asano se vratio u Japan i tamo je sebe počastio najnovijim modelom automobila marke „porše“, u kojem je provozao svoju sestricu. Očigledno je da vihorno krilo crno-belih ne haje previše za egzotiku i da se najprijatnije oseća u porodičnom okruženju.

Nikšić  Slobodan Urošević  sa devojkom Ivom
Nikšić Slobodan Urošević sa devojkom Ivomfoto: Instagram

Golman Vladimir Stojković uživa na Zlatiboru sa porodicom. Napadač Petar Gigić nije se naigrao ove jeseni u crno-belom dresu, ali zbog toga nimalo nije tužan. Sebe je počastio lepim putovanjem u Dubai, gde uživa u toplom i sunčanom vremenu. Rajko Brežančić je u Španiji u Ueski. Tamo je prijatelju Aleksu Kastresanu poklonio dres Partizana. Slobodan Urošević posetio je Crnu Goru s devojkom Ivom, trenutno je u Nikšiću.

Francuski Alpi  Aleksandar Lutovac
Francuski Alpi Aleksandar Lutovacfoto: Instagram

Jedini od fudbalera Partizana koji zimi uživa u snežnim čarolijama je krilo Aleksandar Lutovac. On trenutno na snoubordu skija u Francuskoj, u tamošnjim Alpima u sportskom centru Pju-Engali.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track