DUNAVE, NE BIH TE MENJAO ZA MALDIVE! Milan Pavkov izborom destinacije za odmor zasenio saigrače (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

Hit

DUNAVE, NE BIH TE MENJAO ZA MALDIVE! Milan Pavkov izborom destinacije za odmor zasenio saigrače (FOTO)

Fudbal -

Neko na moru, a on u Banaštoru Zvezdin napadač ostao u Srbiji dok se većina fudbalera crveno-belih odmara na Maldivima, Baliju, Karibima i u Dubaiju

Kao i svake godine u ovo vreme, fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su pauzu u prvenstvu za odmor, odnosno odlazak na egzotične destinacije širom sveta. Međutim, ima i onih koji su se odlučili za ostanak kod kuće, kao recimo Milan Pavkov.

Beg od zime

Ponovo su u centru pažnje Maldivi, gde se trenutno nalaze Milan Borjan, Miloš Vulić i Milan Gajić sa svojim lepšim polovinama. Borjani već godinama odlaze na ostrva u Indijskom okeanu, a ove godine tu je i Vulić s devojkom Katarinom, kao i Gajić, koji se nije pohvalio fotografijama sa zimskog letovanja, ali jeste njegova devojka Danica.

Mateo Garsija je na Arubi, puni baterije na Karibima, dok je Brazilac Žander sa suprugom i sinovima izabrao takođe sunčanu destinaciju. Aleksa Vukanović se s devojkom Kristinom nalazi u Dubaiju, a u Aziji, tačnije na Baliju, sa svojom izabranicom Ivanom uživa Zoran Popović.

Pavkovu toplo na +11

Miljenik Zvezdine publike Milan Pavkov udario je kontru većini saigrača. Ostao je u Srbiji i odmor provodi u rodnom Begeču. Nedavno se slikao na Dunavu u mestu Banoštor, a njegova fotka na društvenim mrežama dobila je na desetine hiljada lajkova.

1 / 6 Foto: Privatna Arhiva

Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track