Izvor: B92

Ako ste već sada odlučili da isplanirate gde ćete sve ići sledeće godine, možda će vam u odabiru mesta koje želite da posetite pomoći i horoskop.

Već sada se izdvojilo nekoliko top-destinacija u 2020. godini, a zvezde nam govore gde je najbolje otići prema horoskopskom znaku, piše Pop Sugar.

Ovan

Ovnovi su puni energije i predodređeni su da se tokom 2020. godine upuste u novu avanturu, a najbolji način da Ovnovi započnu novu godinu je odlazak na egzotičnu destinaciju kakva je Maču Pikču u Peruu. Poseta drevnim hramovima, španskim katedralama i Svetoj dolini Inka najbolje će utoliti vašu želju za lutanjem.

Bik

Budući da je zemljani znak, Bik obožava kampovanje, naročito na mestima sa zadivljujućim pogledom kao što je onaj na Velikom kanjojonu u Koloradu. Bikovi cene opuštanje i udobnost pa će boravak u luksuznom spa-centru u neposrednoj blizini ovog kanjona za njih biti savršen.

Blizanci

Zbog zabavnih parkova, mogućnosti za šoping i jedinstvenih kulinarskih iskustava, Tokio je savršeno mesto koje radoznali Blizanci treba da posete tokom 2020. godine. Zahvaljujući Letnjim olimpijskim igrama koje se tamo održavaju, grad je potpuno u trendu, a otvara se i mnogo novih hotela. Za Blizance su idealna odredišta ona na kojima mogu nešto da nauče, pa će upoznavanje s japanskom kulturom iz prve ruke biti najbolji način da zadovolje tu svoju strast.

Rak

Rak je vodeni znak, pa će neverovatno plavo more na Maldivima biti idealno za njih. Budući da je konformista, ceni luksuzniji smeštaj pa su za njega savršeni mali, otmeni resorti sa samo dvadesetak kućica na velikim, pustim plažama.

London/Foto: sborisov/depositphotos

Lav

U 2020. godini Lavovi bi trebalo da otputuju tamo gde mogu da dožive izuzetno luksuzna iskustva, na primer u London. Tamo mogu doslovno da uživaju u svemu – od Bakingemske palate do Vest Enda, pred njima je čitavo kraljevstvo utisaka koje ovaj grad može da ponudi.

Devica

Device vole da isplaniraju svaki trenutak putovanja, a safari u Africi im upravo to i omogućuje. Najbolja ideja za Device je da u 2020. posete Južnoafričku Republiku. Putovanje može da počne safarijem i završi se posetom Kejptaunu, a Device će se moći da se pobrinu za svaki detalj.

Vaga

Vage su ljubavnici pa je za njih idealno romantično odredište Pariz. Od grickanja kroasana, preko pogleda s Ajfelovog tornja, sve do naručivanja doručka u sobu u hotelu iz snova, Pariz je za Vage pravi izbor po svim aspektima.

Škorpija

Škorpija će poželeti da se isključi i ode na detoksikaciju od tehnologije. Njihovo odredište za 2020. nalazi se negde na Karibima, recimo u Dominikanskoj Republici ili na Arubi. Karipska kultura će ih potpuno očarati, uživaće u raznolikosti pejzaža, zvukova i hrane koja se nudi svuda.

Strelac

Strelac obožava da boravi izvan kuće pa će se zaputiti u novu avanturu u prirodi. Putovanje u Albertu u Kanadi savršeno je za Strelca u 2020. godini jer mu nudi vožnju kajakom po jezeru Luis i pešačenje po šumskim stazama. Idealno je da u svemu tome bude sam pa će se verovatno odlučiti na solo beg u prirodu.

Havaji/Foto: lorce/depositphotos

Jarac

Jarac voli elegantna, sjajna i klasična mesta. Putovanje u Sankt Peterburg u Rusiji dobra je ideja za ljubitelja umetnosti koji će bez sumnje obožavati brojne balete, opere i koncerte koji se održavaju u ovom srcu bogate ruske kulture.

Vodolija

Vodolije vole da upoznaju nove ljude, ali mrze horde turista. Za putovanje u 2020. dobro je da izaberu neko manje naseljeno odredište poput Laponije u Finskoj. Dok bude gledala polarnu svetlost, svaka Vodolija će biti ispunjena ponosom zato što je tako jedinstvena i drugačija od drugih.

Ribe

Kao vodeni znak, Ribe su obično najmirnije kraj vode. Havaji Ribama nude zadivljujuće plaže, toplo more i resorte s bogatim spa programima, što ih svakako čini savršenim izborom za putovanje u 2020. godini.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.