Državljanke Srbije uhapšene u Severnoj Makedoniji zbog bavljenja prostitucijom

Tri državljanke Srbije uhapšene su u jednom selu kod Gostivara zbog sumnje da se bave prostitucijom, objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.
Državljanke Srbije uhapšene u Severnoj Makedoniji zbog bavljenja prostitucijom
Foto: Pixabay
Kako se navodi u policijskom biltenu, u sinoćnoj kontroli jednog ugositeljskog objekta u gostivarskom selu Dobridol i pretresa kuće 50-ogodišnjeg vlasnika, uhapšeno je ukupno osam žena, od kojih su pet strane državljanke.
 
Među tim uhapšenim ženama, tri su iz Srbije i po jedna iz Crne Gore i Hrvatske, starosti od 20 do 31 godine, a tri su državljanke Severne Makedonije, u uzrastu od 35 do 43 godine.
 
Svih osam žena, koje su "akcijskoj kontroli" policije zatečene u ugostiteljskom objektu i kući vlasnika tog objekta privedene su i zadržane u Policijskoj stanicu u Gostivaru zbog sumnje da su umešane u krivično delo posredovanja u vršenju prostitucije.
  • Hawkeye

    22.12.2019 21:41
    Ljudi, razmislite malo
    Ko je bio dole u MKD i ko se iole razume u regionalnu geografiju, zna da je Gostivar na zapadu MKD i da je većina stanovništva tamo albanske nacionalnosti. Dakle, isti problem kao i u Srbiji kad su u pitanju Preševo i Bujanovac. Albanci dobro plaćaju, malte ne se razbacuju parama. Kad bi znali koliko samo naših devojaka ide sezonski preko leta u PR i BU da igraju oko šipke i još mnogo toga da rade a roditeljima prodaju priče da idu u CG na more da konobarišu.
  • Limanac

    22.12.2019 21:14
    Ops...
    Ha,ha..Radi Mini Šengen....
  • V

    22.12.2019 20:52
    Divota, samo da se Vojvodina odvoji od ove skrame.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.