Hrvatska: Poslednji dan kampanje

U Hrvatskoj je poslednji dan kampanje kandidata za predsedničke izbore uoči izborne tišine, koja će nastupiti u ponoć.

Izvor: B92

Petak, 20.12.2019.

10:06

Hrvatska: Poslednji dan kampanje
EPA/ANTONIO BAT

Prvi krug predsedničkih izbora biće održan u nedelju, 22. decembra, a skoro četiri miliona birača odlučivaće o tome ko će od njih ući u drugi krug, za koji se smatra da će izvesno biti održan.

Gotovo sve ankete, naime, kao vodeća tri kandidata izdvajaju - aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar Kitarović, koju podržava vladajuća HDZ, Zorana Milanovića, kandidata SDP i nezavisnog kandidata Miroslava Škora.

Kandidati za predsednika su i: Nedjeljko Babić (HŠČKŠ), Anto Đapić (DESNO), nezavisni Dario Juričan i Mislav Kolakušić, kandidat HSLS-a Dean Kovač, nezavisna Dalija Orešković, Katarina Peović (RF) i Ivan Pernar

Građani Srbije, sa pravom glasa na izborima, moći će da glasaju u u diplomatsko-konzularnom predstavništvu Hrvatske u Beogradu ili Subotici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: