BORJAN SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD MILOJEVIĆA: Bio si nam kao otac!
Foto: AP

emotivno

BORJAN SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD MILOJEVIĆA: Bio si nam kao otac!

Fudbal -

Nižu se emotivne poruke kojom se igrači i javnost opraštaju od trenera koji posle dve i po godine predanog rada vratio primat u zemlji a Zvezda je opet na karti Evrope.

Jedna od takvih poruka je stigla i od sjajnog čuvara mreže crveno belih koji je uz zajedničku sliku na Instagramu priložio i sledeći opis:

"Šefe, želim da Vam se zahvalim na svemu, da kažem da sam zbog Vas postao bolji čovek, počeo da verujem u sebe. Hvala Vam na prelepe dve i po godine, naučio sam mnogo stvari od Vas i nadam se da ćemo jednog dana opet sarađivati i napraviti još veće uspehe, ako je to uopšte moguće" - rekao je on i nastavio u dahu

"Svima nama igračima bili ste velika podrška, znali ste naše limite, često ste imali ulogu oca i savetnika, zbog svega toga mi igrači smo davali možda i mnogo više od svojih mogućnosti. Želim Vam puno sreće u nastavku karijere" - dodao je Borjan

Podsećamo dolazak Borjana poklopio se sa dolaskom Milojevića, zajedno su bili najvažniji šrafovi uspeha u prethodne dve i po godine.

Golman je do vrhunca karijere došao upravo u Milojevićevom mandatu, pa stoga i ne čudi ova emotivna poruka od golmana Zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track