Đurica (24) je svoju devojku Milicu (20) iskasapio nožem, poslao poruku članu porodice, pa se obesio: Detalji stravičnog zločina u Srpcu

O. Matavulj/Novosti online

18. 12. 2019. u 10:10

Prvi rezultati istrage ukazuju da je Tadić više puta nožem izbo devojku i doslovno iskasapio njeno telo

Ђурица (24) је своју девојку Милицу (20) искасапио ножем, послао поруку члану породице, па се обесио: Детаљи стравичног злочина у Српцу

Mesto zločina; Foto O.Matavulj

Đurica Tadić (24) iz Lijevčanskog Razboja kod Srpca nožem je ubio svoju devojku Milicu Bajić (20) iz Trošelja kod Gradiške, a potom se obesio o drvo.


Stravični zločin odigrao se u utorak oko 19.30 časova pored vikendice u naselju Stegića prud u Lijevčanskom Razboju kod Srpca. Kako saznaju "Novosti" Tadić i Bajićeva su određeno vreme bili u emotivnoj vezi. Navodno je devoka kobno veče došla do vikendice, gde su njih dvoje obično sastajali. Niko ne zna šta se tačno dogodilo i zbog čega je mladić na nju potegao nož. Prvi rezultati istrage ukazuju da je Tadić više puta nožem izbo devojku i doslovno iskasapio njeno telo. Pronađeni su tragovi borbe, koji ukazuju da je devojka pokušala da se odbrani u čemu nije uspela.


- Nakon što je počinio zločin Tadić je jednom članu svoje porodice poslao poruku, navodeći nešto u stilu da su njih dvoje mrtvi. Videvši to, njegov brat se odmah uputio do vikendice. Prekasno je stigao jer su oboje već bili mrtvi, a Đuricu je zatekao kako obešen visi o drvetu - kaže izvor blizak istrazi.


Portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković potvrdila je da se tu radi o ubistvu i samoubistvu.


- Đurica Tadić je upotrebom noža počinio ubistvo Milice Bajić, nakon čega je izvršio samoubistvo vešanjem - rekla je Đaković Vidović.

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS U PEĆI: Muž ubio ženu, telo leži na sred ulice


Ona kaže da je uviđaj izvršio dežurni tužilac Miodrag Bukarica i kriminalistička policija PU Gradiška.


- Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mere na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. Naložena je obdukcija tela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - ističe Đaković Vidović.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Лука Д. Поповић

27.12.2019. 08:21

Свако ово убиство и самоубиство иду на душу Ђиласа и његових следбеника који су увели "ријалити" (читај Содому и Гомору) на телевизију, промовишући друштвени отпад као Тв звезде ! Већ је алармантна ова учестност убистава и самоубистава а нико ништа не предузима да се ово друштвено зло осуди и скине са Тв екрана.