Stigla konkurencija Huawei i Xiaomi telefonima: Izuzetno tanak mobilni VIDEO

Novi pametni mobilni telefon kineske marke "Oppo", koji će biti predstavljen u poslednjim danima godine, mogao bi da napravi jaku konkurenciju tehnološkim divovima Huawei i Xiaomi .

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.12.2019.

12:00

Stigla konkurencija Huawei i Xiaomi telefonima: Izuzetno tanak mobilni VIDEO
Foto: Getty/David Ramos / Staff

Kineska telekomunikaciona kompanija predstaviće dva svoja nova modela 26. decembra: "Reno3" i "Reno3 Pro". Oba modela će imati 5G konekciju.

"Reno3 Pro" će imati staklenu unutrašnjost i biće debljine svega 7,7 milimetara, što ga, prema rečima Brajana Šina, potpredsednika kompanije "Oppo", verovatno čini jednim od najtanjih 5G telefona u svojoj kategoriji. "Reno3" je nešto deblji, 7,96 milimetara.

Iz kompanije navode da će "Reno3" će imati "Mediatek dimensity" 1000 procesor, prenosi Sputnik. Prema informacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, "Reno3" će imati amoled ekran, 4 zadnje kamere do 64 MP i identifikator otiska prsta ugrađen u displej.

Još uvek nema informacija o lansiranju modela "Reno3" izvan Kine, ali očekuje se da ovom modelu neće trebati dugo da stigne u Evropu, jer kompanija ima komercijalna predstavništva u raznim evropskim zemljama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: