Zdrav duh

Odlučila je da proslavi rođendan uz tortu, ali je umesto nje konobar doneo nešto drugo

Koliko god ovo nekome bilo zanimljivo, sigurno nije onima koji slave rođendan.

Utorak, 17.12.2019.

11:12

Izvor: B92

Odlučila je da proslavi rođendan uz tortu, ali je umesto nje konobar doneo nešto drugo
Foto: Depositphotos/anelina

Podeli:

Jedna od najboljih stvari vezanih za rođendan jeste odlazak u restoran sa porodicom i prijateljima ne bismo li ga proslavili onako kako dolikuje. Slavljenici se uvek najviše obraduju torti.

Korisnica društvene mreže Tviter podelila je svoje loše i veoma ružno iskustvo sa rođendanskom tortom. Ona je veganka i odlučila je da rođendan proslavi u restoranu. Kada je trebalo da ugasi svećice, doneli su joj tanjir na kome je bio jedan kolutić banane s veganskim čokoladnim sirupom napisane reči "Srećan rođendan“, piše Womans Healthmag. Devojci koja se potpisuje kao Jazmin ovaj gest nikako nije bio interesantan.

"Izašla sam kako bih proslavila rođendan, a oni su mi doneli kolut banane umesto moje rođendanske torte", napisala je ona u fotografiju.

Da njen slučaj nije usamljen potvrdila je još jedna devojka koja je objavila fotografiju čaše pune leda sa višnjom na vrhu.

"Jednom sam izašla da proslavim rođendan i oni su mi dali čašu punu leda sa višnjom na vrhu", napisala je ona.

Komentari su bili podeljeni, ali je bilo više onih koj su stali na stranu devojaka i poručili da su bar mogli da joj daju celu bananu, a ne samo jedan kolutić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.