Istraga zbog neispravnih brisača, pod lupom 1,7 miliona vozila

Američka uprava za bezbednost saobraćaja (NHTSA) saopštila je da proširuje istragu vezanu za neispravne brisače vetrobrana vozila Dženeral motorsa (GM).
Istragom je obuhvaćeno čak 1,7 miliona vozila kompanije.
 
Agencija za automobilsku bezbednost pokrenula je istragu u novembru 2018. kako bi utvrdila da li GM treba opozivom iz 2016. godine, koji se odnosio na modele "ševrolet ekvinoks" i SUV "GMC teren" proizvedene 2013, da pokrije dodatni broj vozila.
 
Istragom su sada obuhvaćena i vozila "ekvinoks" i "teren" proizvedena u periodu od 2010. do 2012. godine i od 2014. do 2016. 
 
Uprava za bezbednost je navela da istražuje 1.900 žalbi i izveštaja koji se odnose na taj problem kod 1,7 miliona vozila i da bi mogla da zatraži od GM-a dodatno povlačenje vozila kad završi istragu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.