Bez dočeka Nove godine u Pčinjskom okrugu, Vranje će novac dati za lečenje dece

Organizovanog dočeka Nove godine neće biti ni ove godine u Pčinjskom okrugu, a Grad Vranje će novac predviđen za organizovani doček preusmeriti za lečenje najmlađih, pišu Južne vesti.
Bez dočeka Nove godine u Pčinjskom okrugu, Vranje će novac dati za lečenje dece
Foto: Pixabay
Do sada su Vranjanci poklon od Grada u vidu besplatnih koncerata dobijali na Dan grada, 31. januara, pa bi tako trebalo da bude i ove godine, ali detalji o tome zasad nisu poznati, navode Južne vesti.
 
Grad Vranje će novac koji bi trebalo da bude izdvojen za novogodišnji doček izdvojiti za Fond za lečenje dece i omladine, kao i par godina unazad, kaže gradski većnik za turizam Mića Mladenović.
 
Jedino što je planirano su programi i manifestacije namenjeni deci koje Turistička organizacija praktikuje pre Nove godine.
 
"Najverovatnije će Grad uplatiti 500.000 dinara na namenski račun za decu obolelu od najtežih oblika bolesti. Grad obeležava 31. januara Dan grada, tada su cene izvođača pristupačnije i jeftinije i spojićemo lepo i korisno", kaže Mladenović.
 
Izvođač i koja suma će biti izdvojena za koncert na Dan grada, još nisu poznati. Kako kaže Mladenović, sastaće se organizacioni odbor i tada će se razmatrati detalji.
 
U Surdulici ništa za Novu godinu, ali 13. januara peva Saša Matić
 
Predsednik Skupštine opštine Surdulica Novica Tončev kaže da organizovanog dočeka 31. decembra neće biti, ali da će za Surduličane 13. januara pevati Saša Matić.
 
Opština Vladičin Han takođe neće organizovati doček, a neće ga biti ni u Trgovištu i Bosilegradu, kako kažu, zbog toga što moraju pažljivo sa budžetom.
 
Predsednik Opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev kaže da dočeka neće biti da se ne bi trošio novac poreskih obveznika, ali da se već godinama 13. januara kupuju igračke deci, a da Sportsko društvo i Centar kulture tog dana organizuju neki zabavni program.
 
Do sada nije najavljeno da će organizovanog dočeka biti ni u Bujanovcu i Preševu.
  • @sima

    21.12.2019 23:31
    Komplimenti su bar besplatni )
    Ahahaha.., ovo je bilo duhovito..
  • Dejan

    20.12.2019 12:07
    BRAVO
    Bravo ,poceli smo da se budimo. Zvornik ,Vranje.Ko je sledeći????
  • Gugi

    20.12.2019 09:35
    Bravo, ali neka neko potvrdi!
    Svaka cast, ako je tako. Sitno jeste, ali je nesto. Bilo bi dobro da nakon realizacije neko ovobi potvrdi. Kod nas se mnogo prica, ali realizacije ima ipak malo. Niko ne proveri na kraju kako je u stvari bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija