Najnovije vesti
IT
Savršeni praznični poklon: Huawei Watch GT2 pametni sat

Savršeni praznični poklon: Huawei Watch GT2 pametni sat

Kompanija Huawei nedavno je predstavila drugu generaciju muških Huawei Watch GT2 pametnih satova. Međutim, u portfoliju druge generacije našao se i model namenjen ženskom polu. Izvanredan dizajn, inspirisan najvećim svetskim trendovima u oblasti mode, dopunjen je odličnim performansama, koje čine ovaj sat savršenim poklonom za vašu sestru, drugaricu, mamu ili partnerku.

Huawei Watch GT2 ženski-5 Foto: Promo
Huawei Watch GT2 ženski-5

Huawei Watch GT2 u ženskoj verziji, dolazi u nežno roze – zlatnoj boji, sa elegantnom, metalnom narukvicom kao i tankim, metalnim okvirom koji se nalazi oko 3D stakla, koje prekriva površinu displeja sata. Njegova debljina od 42mm čini da sat izgleda dosta manje, odnosno prilagođenije ženskoj ruci. Naravno, kao i na muškim modelima sata, narukvica se može na veoma jednostavan način zameniti nekom drugom, dok se pozadina sata može potpuno personalizovati uz Huawei Health aplikaciju.

Foto: Promo

Ženski Huawei Watch GT2, isto kao i muški, poseduje režime za 15 sportova na otvorenom i zatvorenom, što svim ženama omogućava da sada svoj omiljeni sat mogu da nose i dok treniraju, a da pritom kontantno prate sopstveni napredak na treninzima. Huawei Watch GT2 precizno meri puls, prati broj napravljenih koraka, odnosno pređenih kilometara, kao i broj potrošenih kalorija. Ali uz to, na Huawei Watch GT2 satu nalaze se i režimi uz koje značajno možete poboljšati mnoge druge stvari kao što su kvalitet sna ili disanja.

Uz Huawei TruRelaxTM opciju, aktivirate vežbe disanja koje će vam pomoći da smirite disanje i puls. Indikacije koje se odražavaju u vidu vibracija na ručnom zglobu, označavaju kada treba da udahnete, a kada da izdahnete vazduh. Uz praćenje ovih jednostavnih vežbi ne samo da možete redukovati količinu stresa, već i poboljšati cirkulaciju, ali i doneti svom telu i duhu brojne benefite.

Ukoliko poželite, uz Huawei TruSleepTM 2.0 tehnologiju možete pratiti kvalitet sna i, ukoliko je potrebno, unaprediti ga. Ova opcija prati promene pulsa u realnom vremenu, kvalitet disanja tokom sna i koristi analizu velikih baza podataka za davanje ocene o kvalitetu sna, kao i davanje saveta o unapređenju kvaliteta sna.

Foto: Promo

Zahvaljujući Kirin A1 čipsetu koji ga pokreće, baterija ženskog pametnog sata može trajati i do nedelju dana pri regularnom korišćenju, a do 15 sati u sportskom režimu rada sa GPS praćenjem. Pomoću Bluetooth konekcije možete ga povezati sa Huawei FreeBuds 3 ili nekim drugim bežičnim slušalicama i uživati u vašim omiljenim pesmama koje možete sačuvati direktno u sat.

Uz povezivanje sa Huawei Health aplikacijom možete označiti za koje od aplikacija sa vašeg pametnog telefona želite da vam notifikacije stižu direktno na sat. Tu se mogu naći notifikacije za poziv, koji možete odbiti direktno sa sata kao i na prvoj generaciji satova, ali i notifikacije za SMS poruke, mailove, poruke na društvenim mrežama poput Instagrama, Whatsappa i sličnih.